Last news in Fakti

17 Май, 2021 12:15 1 398 5

Шеф на ФК ЦСКА 1948: Опитните футболисти не са съгласни да работят 8 часа на ден

  • добрин гьонов-
  • цска 1948-
  • футбол

Ще се опитаме, гледайки към моделите на Западна Европа, да въведем и ние един модел, който да развива младите

Шеф на ФК ЦСКА 1948: Опитните футболисти не са съгласни да работят  8 часа на ден - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира въведения 8 часов работен ден в тима.

Ръководителят обяви, че опитните играчи не са съгласни с този метод и ще се търси вариант за развиване на младите.

"Ще се опитаме, гледайки към моделите на Западна Европа, да въведем и ние един модел, който да развива младите.

По-опитните не са съгласни да работят така, защото са свикнали по друг начин", каза Гьонов в предаването "Арена Спорт" по БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YUI

    10 0 Отговор
    Е ако не искате 8, работете 10-12, някой да ви спира.
  • 2 Гоуст

    3 0 Отговор
    Какви опитни футболисти в България. Може би имате в предвид дълго застояли се в българският футбол. И понеже не искат такъв начин на работа за това са си в БГ. Скоро ще станат ветераните в българският футбол. Защото за добър футбо си трябват труд, тренировки, лишения, режими и малко талант.
  • 3 Хаха

    2 1 Отговор
    Тоя тиквар да даде пример в кой елитен клуб по света, футболистите "работят" по 8 часа на ден!? Това да не ти е държавната администрация бе, шнорхел? Работата на един елитен футболист с отбора е не повече от 2, 3 часа на ден, ако не са заедно на лагер, т.е. една или две тренировки. През останалото време има индивидуална подготовка, изискваща специфични упражнения, рехабилитация и т.н. Важни са и храненето, сън, почивка и т.н., но всичко това е до самосъзнание и там е разликата между елитните футболисти и нашите, които ги "задължават" да са заедно от 8 до 5! Като "работят" това от 3 месеца, защо падат от Лудогорец с 0:4?!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Ми по български

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    нарочно, та уж да докажат, че тая система на българи не работи. То па коя изобщо работи, има ли такава. И не ми хвали индивидуалната им програма, щото като идат в чужбина все не могат да си догонят нормите и е цяло чудо въобще да ги включат в групата за мача, камо ли нещо повече. Па като не могат да работят 8 часа, да им дават половин работна заплата, както дават и на някои други, дето също не могат. Не ме интересува да ми обясняваш разни теории, трябва да разбереш, че да се правиш на по-специален от другите, само защото си избрал примерно да станеш футболист, е много дразнещо и отрицателно настройващо.
  • 5 А колко е важен сънят

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    иди да им го обясниш в дискотеките