Last news in Fakti

18 Май, 2021 15:50 2 140 0

Официално: Хари Кейн пожела да напусне Тотнъм

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • трансфер

Хари Кейн няколко пъти загатна, че не е доволен от липсата на трофеи за Тотнъм

Официално: Хари Кейн пожела да напусне Тотнъм  - 1
Хари Кейн; Снимка: ЕРА/БГНЕС

Звездата на Тотнъм Хари Кейн е информирал ръководството на клуба за желанието си да напусне отбора и се надява да осъществи трансфер още преди старта на европейското първенство през юни, съобщи Скай Спортс.

Нападателят има договор с лондончани до 2024 година, а трансферната му стойност се изчислява на повече от 100 милиона паунда.

Според информации Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси вече са се свързали с агентите на Кейн. Кейн има 22 гола и 13 асистенции този сезон, с което е на първо място по този показател (гол плюс асистенция) във Висшата лига.

Хари Кейн няколко пъти загатна, че не е доволен от липсата на трофеи за Тотнъм и това се сочи като основна причина за желанието му за трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА