Last news in Fakti

18 Май, 2021 19:36 3 066 7

Етър изпада от efbet Лига след обрат на Монтана (ВИДЕО)

  • футбол-
  • етър-
  • монтана-
  • efbet лига

Николай Минков донесе успеха на Монтана с гол в добавеното време

Етър изпада от efbet Лига след обрат на Монтана (ВИДЕО) - 1

Отборът на Монтана направи немислимото и съумя да обърне резултата от 0:1 до 2:1 срещу Етър и по този начин „виолетовите” станаха първият отбор, който изпадна от efbet Лига през сезон 2020/21. Преслав Боруков даде аванс на великотърновци в 20-ата минута, а Янко Ангелов от дузпа изравни паритета в 41-ата от дузпа. В добавеното време на срещата обаче Николай Минков след рикошет обърна резултата в полза на гостите и изпрати „болярите” във второто ниво на българския футбол, запазвайки надеждите на тима от Северозапада за оставане в елита и догодина.

След 20 минути игра Симеон Мечев изпълни свободен удар от центриране на далечната греда. Макенджиев увисна, а Кацаров се пребори и върна с крак успоредно към вратата за Преслав Боруков, за който беше "детска игра" да реализира отблизо - 1:0.

В 41-ата минута гостите изравниха. Тогава центриране от фаул летеше към отлично пласирания нападател на Монтана Росен Кръстев. Той бе нокаутиран от закъснелия да боксира топката вратар Христо Иванов и решението на Ивайло Стоянов бе категорично - дузпа за гостите от Монтана. С изпълнението се нае Янко Ангелов, който прати стража на Етър в обратния ъгъл за 1:1.

В 56-ата минута Етър стигна до изгодна ситуация. Тогава Божидар Кацаров центрира умело топката в наказателното поле на Монтана. Той намери с паса си Милчо Ангелов, който стреля красиво от въздуха, но топката отлетя встрани. Монтана засили оборотите, а в 78-ата минута можеше да поведе в резултата. Изключително неразчетено извън наказателното си поле излезе вратарят на Етър Христо Иванов. Далеч от него той загуби топката от Николай Минков и позволи на съперниковия нападател да стреля към опразнената врата. Ударът му обаче се оказа изключително слаб и срещна главата на Крачунов.

Драмата на "Ивайло" стана пълна в добавеното време на срещата, когато гостите осъществиха пълен обрат. Стефан Каменов намери вляво Николай Минков, който шутира, а топката се отби в крака на Пламен Крачунов и влетя във вратата на Етър - 1:2.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Феодал

    11 0 Отговор
    Монтана играе само когато кмета не е продал мача и на баражите, за да не изпаднат.

    Коментиран от #6

  • 2 Behemoth

    9 6 Отговор
    Нормално!Това е един пропаднал град със затихващи функции...а най готино е на Пишмана у жунглата...и всичкото ГЕРБ...

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Феодал

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    За 25 години кметът феодал обезлюди и съсипа града подобно на Костов.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 спомен мил

    4 1 Отговор
    Както станаха шампиони преди години като паднаха от втория с осем гола за срам , така и сега са си на мястото без подкрепата.
  • 6 БОТЕВ

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Феодал":

    НИКОЙ НЯМА ДА ИЗПАДА ТОЗИ СЕЗОН. ДОГОДИНА ЩЕ СА 16 ОТБОРА В А ГРУПА.
  • 7 Еубоу дее

    5 0 Отговор
    Е оти тогива а кюскаа токата?Кав е тоа цирк дето разиграват от нова година?