Last news in Fakti

27 Май, 2021 09:17 2 240 2

Флойд Мейуедър загрява с кървави спаринги за YouTube звезда

  • флойд мейуедър-
  • бокс-
  • логан пол-
  • youtube

По всичко личи, че Флойд ще накара братята Пол да страдат и планира да хвърли здрав пердах на Логан, с което ще накаже и Джейк

Флойд Мейуедър загрява с кървави спаринги за YouTube звезда - 1
Снимка: Instagram

Голямата легенда в бокса Флойд Мейуедър явно е взел насериозно показното с Логан Пол. Двамата се качват на ринга на 6 юни в Маями на Hard Rock Stadium. Срещата им е планирана за 6 рунда, но Флойд едва ли ще даде толкова много на YouTube звездата, пише mma.bg.

Вече видяхме първата им пресконференция, на която двамата застанаха лице в лице и разменяха обиди и закани. Звездата, която тогава изгря беше Джейк Пол, който открадна шапката на Флойд и го изкара извън нерви.

Мейуедър му скочи на бой и крещеше като луд, че ще го убие. По всичко личи, че Флойд ще накара братята Пол да страдат и планира да хвърли здрав пердах на Логан, с което ще накаже и Джейк.

Показното няма да влезе в статистиката на двамата. Последната изява на Флойд беше преди няколко години в Япония. Тогава той кръстоса ръкавици с японската звезда Теншин Насукава, който има солиден опит в ММА и кикбокса.

Това обаче беше без значение, защото "Money" го смаза в първия рунд и прибра 9 лесни милиона. Сега към срещата има доста интерес от феновете и Флойд отново се надява, че ще напълни джобовете си с лесни пари.

В своя акаунт в социалните мрежи Мейуедър пусна снимки, на които се вижда, че е правил кървави спаринги. Той написа, че бокса за него е кръв, пот и сълзи.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сърп и чук

    8 1 Отговор
    Серафим Тодоров е от малкото, които са го победили в аматьорския бокс!
  • 2 Кристина Агилера

    6 0 Отговор
    Дали това не е поредния театър, в който участва Флойд? Спомням си подготовката и цирка около първия му мач с Макгрегър. В края на краищата направиха шоу и забогатяха покрай постановката... иначе са си приятели. Сега някакъв клоун от джютуб...