Last news in Fakti

27 Май, 2021 16:03 3 261 9

Сериозно напрежение в Мерцедес заради Хамилтън

  • люис хамилтън-
  • мерцедес-
  • формула 1-
  • напрежение-
  • нов договор

В началото на годината шефът и акционер в отбора на Мерцедес Тото Волф държеше новият контракт с Хамилтън да бъде подписан още преди лятната пауза до средата на юни, но...

Сериозно напрежение в Мерцедес заради Хамилтън - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Преговорите за новия договор на седемкратния световен шампион Люис Хамилтън и тотално доминиращия отбор във Формула 1 Мерцедес са временно прекратени. Това твърдят италианските медии, като според техни източници причината е фиаското в Гран При на Монако миналата неделя.

В началото на годината шефът и акционер в отбора на Мерцедес Тото Волф държеше новият контракт с Хамилтън да бъде подписан още преди лятната пауза до средата на юни, но по всичко личи, че сега това няма да се случи.

След трагичното представяне в квалификацията по улиците на Княжеството Люис е бил изключително ядосан и директно е критикувал с доста остър език своя отбор по време на анализа след седмото място, от което трябваше да стартира в неделя. На срещата е присъствал и Тото Волф.

В събота са взети решения за промяна на настройките в предницата на W12 болида на шампионите. В неделната надпревара те се оказаха отново грешни и не сработиха със стила на управление на Хамилтън, който финишира седми, без да успее да спечели нито една позиция през цялото състезание.

В същото време съотборникът му Валтери Ботас с абсолютно същите настройки успя да се представи по-добре в квалификацията и в състезанието до отпадането му заради увредена централна гайка на предна дясна гума.

Обикновено голямата звезда на Мерцедес подхожда философски след изпуснати победи и заявява, че с отбора печелят и губят заедно. След финала в Монако обаче Хамилтън беше бесен и пред медиите хвърли цялата вина върху отбора си за провала, като заяви, че той трябва да послужи като обеца на ухото не за него, а за Мерцедес.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хитлет пасти да яде

    32 11 Отговор
    Тази печка нещо много си повярва. Я у лево или по добре направо при Джордж Флойд! Маймунка малка.

    Коментиран от #4

  • 3 Хайл

    22 12 Отговор
    Изгонете негъра...седнал да напада след като е искал такива настройки...вън негъра
  • 4 Хайл

    16 9 Отговор

    До коментар #2 от "Хитлет пасти да яде":

    И нагла маймуна...до вчера са го гонили лъвовете да го ядът днес с претенции...да беше го стигнал някой лъв преди да скочи по клоните
  • 5 Хайл

    23 9 Отговор
    Негрите са най големите РАСИСТИ-всички им пречат
  • 6 Postivo

    7 13 Отговор
    И аз не съм фен на Хамилтън,но този език по негов адрес е неприемлив. Ей хора та това е пилота с най-много победи в състезания и квалификации,пилотът,който ще задмине по титли дори моят любимец Михаел. Затова имайте респект към него!

    Коментиран от #9

  • 7 Вилньов

    10 3 Отговор
    Нищо лично срещу Хамилтон, но той постигна всичко само заради колата на Мерцедес. Като е толкова добър да отиде да кара в Уилямс.
    С колата на Мерцедес всеки може! Доказателството е дебютанта, който миналата година седна в болида на Хамилтън и беше неудържим до "грешката" в бокса.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Грешиш

    11 3 Отговор

    До коментар #6 от "Postivo":

    Не може и сравнение да става между Шуми и патладжана, каза Хакинен. А когато станеш шампион с три различни болида и по-слаби от конкурента- това е майсторлък! А този нахал кара ниско летящ самолет и много си повярва! Хайде холан.... Не ми се правят сравнения, защото темата е дълга! Такова чудо не е имало до сега.... Безочливо!