31 Май, 2021 20:04 4 176 5

Интересни спекулации в Италия: Ювентус посочва вратата на Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • италия-
  • футбол

Ювентус загуби катастрофално битката за титлата в Италия, а в Шампионската лига претърпя пореден крах

Интересни спекулации в Италия: Ювентус посочва вратата на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Интересни спекулации се тиражират в Италия днес. Според информация на „Кориере дело Спорт”, ръководството на Ювентус е имало разговор с агента на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш, в което импресариото е бил информиран, че клиентът му може да си търси нов отбор.

Ювентус загуби катастрофално битката за титлата в Италия, а в Шампионската лига претърпя пореден крах. Въпреки големите надежди, които бяха възлагани на португалската звезда, те не се оправдаха ни най-малко.

Притиснати от сериозната финансова ситуация в клуба, както и от факта, че Роналдо е най-скъпоплатеният футболист в тима, който изразходва голяма част от бюджета, от щаба на Ювентус са преценили, че по-добре за двете страни е те да се разделят.

Въпреки че спечели приза за голмайстор номер 1 на Серия А през сезона, самият Роналдо също не е доволен от ситуацията в Торино. Твърди се, че новият наставник на тима в лицето на Масимилано Алегри иска да гради изцяло нов отбор, в който обаче португалецът нямал роля.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един от многото

    16 3 Отговор
    Една птичка пролет не прави.
  • 2 благой

    16 4 Отговор
    НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ДА СА КУЦИ ПИЛЕТА В ЮВЕ И НАКРАЯ ДА ГОНИШ ГОЛМАЙСТОРА СИ.НЕ Е МЪДРО И ВЪВ ФУТБОЛНО И ВЪВ ФИНАНСОВО ОТНОШЕНИЕ.РОНАЛДО ОЩЕ НА ВТОРАТА ГОДИНА ПОКРИ РАЗХОДА ЗА ТРАНСФЕРА МУ САМО ОТ ПРОДАЖБАТА НА НЕГОВИ ФАНЕЛКИ.
  • 3 ман

    10 0 Отговор
    Пирло е слаб треньор.Като играч ДА,но треньор НЕ.
  • 4 Блатен Асечки

    3 1 Отговор
    Боли ме фенера
  • 5 Отива

    2 1 Отговор
    в пенсионерският клуб Барселона със свободен трансфер.