Last news in Fakti

3 Юни, 2021 11:31 1 083 0

Лукаку отсече: Оставам в Интер

  • лукаку-
  • интер-
  • оставане-
  • титла

"Предизвикателството пред нас е да спечелим титлата отново", заяви нападателят на "нерадзурите"

Лукаку отсече: Оставам в Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Интер Ромелу Лукаку не се разконцентрира от спекулациите, свързващи го с евентуален трансфер в Челси или Манчестър Сити. Белгийският национал планира да остане при "нерадзурите" и дори призна, че вече е говорил с новия треньор Симоне Индзаги.

"Оставам в Интер", отсече Лукаку пред VTM. - Говорих с човека, който ще води отбора от новия сезон. Може би не трябваше да го казвам... но разговорът ни беше много позитивен".

"Предизвикателството пред нас е да спечелим титлата отново. Чувствам се добре в Интер, най-после спечелих голям трофей. Надявам се да пак да станем шампиони, този път обаче пред пълен "Сан Сиро", добави топреализаторът на миланския гранд.

Лукаку изпрати най-успешната кампания в кариерата си. Той вкара 24 гола в Серия "А" и имаше ключова роля за триумфа на Интер, но след напускането на Антонио Конте се заговори, че може да се върне в Англия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА