3 Юни, 2021 15:50 1 627 0

Интер обяви официално новия треньор

  • симоне индзаги-
  • футбол-
  • интер-
  • серия а

Симоне Индзаги подписа договор за две години с „нерадзурите“

Интер обяви официално новия треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Официално Интер обяви Симоне Индзаги за нов треньор на тима. Италианският специалист подписа договор за две години с „нерадзурите“. Той ще се срещне с президента на клуба Стивън Жан, за да изложи трансферната си стратегия за лятото.

„Предназначен за топката. Когато израствате в малко селце в близост до Пиаченца и имате по-голям брат, е вероятно да мечтаете за едно единствено нещо – футбол“, написаха „нерадзурите“ на клубния си сайт. Интер разказва пътят на Симоне Индзаги във футбола като играч и треньор. Специалистът има три участия за националния на Италия и сега е готов за нова страница в своята треньорска кариера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА