Last news in Fakti

4 Юни, 2021 15:57 1 482 1

Голяма издънка за Леброн Джеймс и компания - отпаднаха от плейофите в НБА

  • леброн джеймс-
  • отпадане-
  • плейофи-
  • нба-
  • лос анджелис лейкърс-
  • финикс сънс

Шампионът Лос Анджелис Лейкърс бе отстранен с 2:4 в серията от Финикс Сънс

Голяма издънка за Леброн Джеймс и компания - отпаднаха от плейофите в НБА - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът на НБА Лос Анджелис Лейкърс отпадна в първия кръг на плейофите. Това се случва едва за шести път в историята, а последният случай е от 2015 г. със Сан Антонио Спърс. Отпадането в първия кръг е изключително срамно за Леброн Джеймс, тъй като баскетболната звезда за първи път в кариерата си е елиминиран в толкова ранна фаза от плейофите.

"Езерняците“ бяха отстранени с 2:4 в серията от Финикс Сънс. „Слънцата“ спечелиха три поредни победи, а в последната се наложиха със 113:100. Девин Букър се отличи с 47 точки за успеха. Във втория кръг от плейофите на Западната Конференция на НБА Финикс Сънс ще се изправи срещу Денвър Нъгетс, който победи Портланд Трейл Блейзърс със 126:111 и спечели с 4:2 серията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо Калинов

    2 0 Отговор
    Тази статия би имала смисъл, ако бе отбелязала реално липсата на Веждата в последните два мача, както и на Дръманд днес...