8 Юни, 2021 15:46 1 680 4

Мбапе: Люка Ернандес ме посъветва да отида в Байерн Мюнхен

  • мбапе-
  • франция-
  • европейско първенство-
  • ернандес-
  • байерн мюнхен-
  • германия-
  • португалия

"Аз обаче съм много доволен от настоящата ситуация", заяви звездата на ПСЖ

Мбапе: Люка Ернандес ме посъветва да отида в Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Пари Сен Жермен и Франция Килиан Мбапе призна, че съотборникът му в състава на “петлите” Люка Ернандес се опитва да го убеди да премине в Байерн (Мюнхен), за които нападателят се изказа изключително ласкаво. Той също така коментира и предстоящия сблъсък на световния шампион с Германия на Евро 2020.

“Люка ми каза, че трябва да отида в Мюнхен и да играя за Байерн. Дали си го представям? Във футбола никога не знаеш какво ще се случи. Аз обаче съм много доволен от настоящата ситуация. Байерн е в топ 5 на най-добрите клубове в света. Само можеш да ги поздравиш за начина, по който успяват да задържат качеството на отбора всяка година. Те просто знаят какво правят. Сега Жером Боатенг и Дейвид Алаба напуснаха, но дойде Дайо Упамекано, който е отличен защитник. Там имат ясна концепция, което ги прави голям клуб. Те винаги са фаворит за всеки трофей. Така че винаги ще трябва да побеждавам Байерн в бъдеще, ако искам да спечеля трофей. Роберт Левандовски или Ерлинг Холанд? Избирам Левандовски.

Думите на Лотар Матеус, че ще съм звездата на Евро 2020? Лотар е абсолютна легенда, наистина бих искал да се запозная с него. Само мога да му благодаря за думите му, но, разбира се, първо трябва да се представя добре на терена. Далече съм от това да кажа, че съм най-добрият играч в турнира. Срещу кого ще ни бъде по-трудно - Германия или Португалия? Германия, защото това ще бъде първият ни мач. Техният отбор е пълен с много млади играчи, които са доста амбициозни. Има и завръщащи се футболисти като Томас Мюлер. Трябва да бъдем на 100% и срещу двата опонента. Мануел Нойер е сред най-добрите вратари в историята. Играл съм срещу него няколко пъти, така че го познавам доста добре. Но, разбира се, ще го разуча преди мача и ще анализирам какво му харесва и какво - не. Да вкарам гол срещу него ще ми помогне”, заяви Мбапе пред “Билд”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 aaaaaa

    0 0 Отговор
    Лука......от Лукас Ернандес....
    що ги кръщавате така хората!!!!от руските сайтове ли?

    Коментиран от #2

  • 2 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "aaaaaa":

    Безспорно не е от руски сайт! Копипасте "точ в точ" от ВИКИПЕДИЯ : Лукас Ернандес! Вероятно превода е изгубен някъде по трасето на копи от гугле - транслате - пасте във ФАКТИ! Ама Ивчето бърза да не го преварят и за четене и корекции не остава време!

    Коментиран от #3

  • 3 aaaaaa

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "АНОНИМЕН":

    ВЪЗМОЖНО,НЕ Е СПОР....ПРОСТО РУСКИТЕ СПОРТНИ ИЗПИСВАТ ТАКА С "ю" вместо "У" ,НО ТОВА Е ЗАРАДИ ЕЗИКА "КАКТО И ОБЪРНАТО "Е"
  • 4 hahah

    0 0 Отговор
    Люка Èрнандез му е името. На френски така се произнася, следователно и на другите езици трябва да е така.