Last news in Fakti

10 Юни, 2021 14:56 1 701 2

Козмин Моци: Всеки ден се водят преговори с Кирил Десподов

  • моци-
  • преговори-
  • десподов-
  • лудогорец-
  • цел-
  • подготовка-
  • шампионска лига

"Целта е да се подготвим добре и да постигнем най-важната цел, която е групите на Шампионската лига", заяви техническият директор на Лудогорец

Козмин Моци: Всеки ден се водят преговори с Кирил Десподов - 1
Снимка: БГНЕС

Новият технически директор на Лудогорец Козмин Моци даде изявление пред медиите преди заминаването на шампионите за подготвителен лагер в Австрия.

"Целта е да се подготвим добре и да постигнем най-важната цел, която е групите на Шампионската лига. Чака ни тежък период, но вярвам, че можем да се класираме. Всеки трябва да мисли за най-високото ниво“, заяви Моци.

„Имахме време за почивка. Националите ще дойдат по-късно на лагер. Футболистите трябва да почиват, но трябва да се дава максимума, когато се тренира", допълни бившият румънски национал.

"Преговаря се с Кирил Десподов. Не знам колко сме близо, но се говори всеки ден с него", завърши техническият директор.

Старши треньорът Валдас Дамбраускас пък заяви преди отпътуването за Австрия, че отборът търси подсилване на още няколко позиции, но се стреми да намери добри универсални играчи.

"Селекцията не спира, дори когато трансферният прозорец е затворен. Имам добър отбор, но искаме да се подсилим с още няколко нови играчи. Не искам да говоря за специфични позиции, сега повече търсим универсални играчи, които могат да свършат работа на повече постове. Със сигурност искаме да се подсилим на още 1-2 позиции", каза Дамбраускас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоичо Розата

    1 3 Отговор
    Жалко отборче и 100 титли да имате като нямате 100 фена нищо не сте отбор с кренвирши не се прави жалко за стадиона на който след време ще пасат крави както на стадион нефтохимик също измислен отбор еднодневка .Във футбола не става само с пари трябва и традиция и най вечв ФЕНОВЕ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.