11 Юни, 2021 09:00 4 223 21

Легенда на Левски: Празни приказки от Диксън, липсата на Наско Сираков е притеснителна

  • левски-
  • наско сираков-
  • джоузеф диксън-
  • емил спасов

Мотивът, че интересът е предимно към англичанина, по принцип е точен, но за мен беше важно да присъства и Наско Сираков

Легенда на Левски: Празни приказки от Диксън, липсата на Наско Сираков е притеснителна  - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски Емил Спасов никак не е спокоен за бъдещето на клуба след вчерашната пресконференция на Джоузеф Диксън. Той не скри притеснението си след видяното на брифинга на „Герена“.

„Не чух почти нищо конкретно и точно. Предимно празни приказки. Когато видях, че Наско Сираков го няма, се притесних много. Все пак беше обявено, че ще присъства и той. Мотивът, че интересът е предимно към англичанина, по принцип е точен, но за мен беше важно да присъства и Наско Сираков“, заяви Спасов пред "Мач Телеграф".

„Иначе по същество казаното беше доста уклончиво. Уж всичко е наред, всичко е формалност и въпрос на няколко дни. За мен обаче нищо все още не е наред. Журналистите зададохте доста правилни и точни въпроси, но аз не чух почти нищо категорично. Единственото, което ми дава надежда е, че наистина такива сериозни неща не стават бързо и току-така. Доколкото разбрах, Диксън иска да строи търговски център. А всички документи, за да получиш разрешение за такова нещо в България не се дават бързо и лесно. Който и да стои зад това момче, защото повече бих го определил като момче, отколкото като голям бизнесмен, не би си давал парите с лека ръка", добави още той.

Каквито и фондове да са зад него, няма как да инвестират в Левски без да са сигурни, че от някъде поне частично вложеното ще им се връща. А това може да стане, ако се построи мол, например. За стадиона също е нормално нещата да се проточат още дълго време, защото този стадион не е собственост на Левски. Говорил съм със Стефан Софиянски, който като бивш кмет на София е наясно с нещата, знам, че са сложни. За да стане всичко е нужно и съдействието на много институции. Може и заради това човекът да шикалкави. Няма как да не увърта, при условие, че много неща не зависят от него. Така че на ход са и институциите – ако те не искат да го има Левски, лесно могат да го постигнат. Лошото е, че при положението, в което е в момента държавата, на много хора не им е до Левски. Все пак се надявам нещата с този човек да станат, защото друг изход няма", каза легендата на "сините".

"Иска ми се да стане само с повече спонсори, но за мен това не е сериозно и няма как да стане. Трябва да има и сериозен човек, който да дава пари. Не мога да кажа, че Наско Сираков е сбъркал с Джоузеф Диксън. Ако го е избирал между трима и се е спрял на него – тогава вече може да се твърди, че е сгрешил. Но при условие, че никой друг не иска да се захване с Левски и да инвестира, трябва да се надяваме нещата с него да станат. Питате ме и интуицията какво ми говори. Случвало се е понякога тя ме лъже. В момента съм разколебан - 50 на 50. Ясно е какво ми се иска, както на мен така и всички, които обичаме Левски – сделката да се случи и отборът да се оправи. Но дали ще стане – въобще не съм сигурен“, завърши Емил Спасов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    27 7 Отговор
    Закриваааай ! Стига с тая агония.
  • 2 Чочо

    55 2 Отговор
    Англичанчето няма кьорав лев в джоба.Купили са му един костюм и самолетни билети.Намислили са някаква далавера,я с терените в София,я с нещо друго

    Коментиран от #16

  • 3 Наблюдател

    25 3 Отговор
    Историята се повтаря. Справка - стадион Варна.
  • 4 Айдее

    9 8 Отговор
    И тоя "легенда". Емо Спасов е човекът пропуснал двете най-важни дузпи в историята на Левски.Срещу Уотфорд и Днепър!.Опропастил най-великото поколение на Левски .в основата на скандала на мача с ЦСКА 1985.След,който Левски беше прекръстен и разсипан!!


    П.ПОт един ЛЕВСКАР

    Коментиран от #19

  • 5 ГОРСКИ

    21 2 Отговор
    Па колко вода изпи англичанина от притеснение !!!!!!
  • 6 Далавера

    20 3 Отговор
    Искат терените от общината без пари. Далавера на 100%. Много таен тоя Джо, чак Благой го кара Великов барове. Смеххх по Сираковски. Кой да ви поверява. Поне да му бяхте намерили една лимузина.
  • 7 1111

    14 2 Отговор
    Какъв МОЛ, какви пет лева. То тяма бизнес в БГ и е време да затварят другите молове. Всичко се разпродава и разсипва. Да намерят друг начин за препиране на мръсните си пари.
  • 8 fon4o

    21 2 Отговор
    Мирише ми на Гинка Върбакова в мъжки вариант...
  • 9 Иво

    19 2 Отговор
    Този Диксън е пълно менте. Жалко за Левски. Наско и Тити си мислеха че ще се налапат за сметка на Левски но всичко свърши.
  • 10 tarikata

    16 3 Отговор
    Тоз сякаш са го изкарали от някоя дискотека на Слънчака, пияния му англичанин и са му турили костюм и скъп часовник да го играе бизнесменче.
  • 11 БАЙ Х@Й ‼

    16 2 Отговор
    Абе тоя верно ли има две фирми за по ЕДИН ПАУНД? С тях ли ще върти бизнес за мЕлЕони у нас ‼

    Коментиран от #18

  • 12 Плъховете напускат

    12 2 Отговор
    Потъващия кораб първи. Наскоро си иска 1 млн за акции,които му бяха подарени. И освен дава 500к евро на година заплата. Това иска Наско. Истината, е че футболът е съсипан и ние го позволихме през последните 30г. Затова сега е съвсем нормално да се ликвидира. Това е дами господа.

    Коментиран от #13

  • 13 мъка

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "Плъховете напускат":

    Кое не е съсипано в тази държава,че и футбола.Боко се опитваше да балансира на въже,къде с успех ,къде не.Жалко ,че тази комерсиализация и ограбване отне радоста на хората.А повлече ли крак Левски,след него тръгва и ЦСКА.А това е историята на този спорт в България.Тъжно е всичко това.Вижте колко малко са вече феновете.Платените програми за излъчване също дават своя принос за това.Спорт със затихващи функции.Ще останат 4/5 отбора да я кюскат.Като хокейното първенство.
  • 14 Йорго

    4 4 Отговор
    Всичко е измама,сираков е разбрал и незнае къде се намира.и дано фалира наново умрялото ново цска.даноооо.
  • 15 Калитко

    6 2 Отговор
    Що не се оправяте там по-тихичко без да занимавате цяла България.Тя ЦЯЛАТА държава потънала те ни проглушиха ушите за Левски.Като няма пари затваряте като всяко едно друго търговско дружество.Да не искате държавата да плати на Наско пурите,водката и джипа.
  • 16 Иво

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Чочо":

    Абсолютно съгласен.
  • 17 Чичо Тони

    4 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Трябва да има и сериозен човек, който да дава пари. Те сериозните хора не дават пари. Те вземат (печелят) пари. Тази мантра, че някой трябва да дава пари някой да си "чеше крастата" е нелепа. Да, сетих се - има сериозни хора, които дават пари на любовниците си, но това пак е срещу съответна "услуга". Та така. Футбола е бизнес и като всеки бизнес ако не печели фалира.
  • 18 хахахахахаха

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Общо за £ 3, защото едната е в съдружие и "саудитците" са ВЛОЖИЛИ (!!!) и те £ 1... Всичко е Пунта Мара и няма да се очудя, ако всичко се е объркало, защото отзад насничат корпулентните фигури на едни прасета..., вече "намагнитени".
  • 19 Факт

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Айдее":

    Е вкарал е на Барселона... Ама не от дузпа... А мачовете с Уотфорд и Днепър ги помня... Да, наистина славно поколение беше в средата на 80-те...

    Коментиран от #20

  • 20 Кухорог

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Факт":

    Славно поколение но само до Драгоман. Уотфорд би Уефски без смяна,а беше средняк. Нищо общо с Ливърпул или Нотингам,ако разбираш намека...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.