13 Юни, 2021 12:04 6 705 44

Лекарят, който се грижи за Ериксен, даде информация на медиите

  • кристиан ериксен-
  • състояние-
  • лекар-
  • изследвания

На звездата на Интер са направени изследвания, за да бъде установена точната причина за проблема му

Лекарят, който се грижи за Ериксен, даде информация на медиите - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Стана ясна причината за кошмарния момент на двубоя от UEFA EURO 2020 между Дания и Финландия (0:1), в който звездата на домакините Кристиан Ериксен колабира на терена, а срещата беше прекъсната за повече от час.

Смразяващата сцена можеше да доведе до отлагане на двубоя, но според президента на датската футболна федерация Петер Мьолер, Ериксен е говорил със съотборниците си по телефона и ги е убедил, че е по-добре и помолил да довършат мача.

На звездата на Интер са направени изследвания, за да бъде установена точната причина за проблема му. Главният лекар в Сърдечния център на болницата Rigshospitalet, в която е Ериксен - Йеспер Киерсгаард говори пред медиите и обясни по-подробно случилото се с футболиста.

„Ще направим ултразвуково сканиране на сърцето му, за да разберем какви са проблемите му. Може да става дума за инфаркт, вентрикуларна тахиаритмия или коронарна артериална болест на сърцето. Не е характерно за 29-годишен човек да бъде изложен на риск от сърдечен арест, особено в такава спортна форма като неговата“, заяви лекарят, цитиран от tv2lorry.dk.

„Въпреки това има примери за спортисти, които получават кръвни съсиреци. Подобни могат да бъдат предизвикани от тежко физическо натоварване. В този случай обаче ще има болка в гърдите или друг вид дискомфорт. Ще трябва да задържим Ериксен няколко дни в болницата, за да направим изследвания. Определено мисля, че ще живее, след като сърцето му е будно при преживян сърдечен арест“, допълни още Киерсгаард.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аполо 11

    4 27 Отговор
    О може и да гушне букета. Въпросът е сложен.
  • 2 Astra Zeneca

    34 10 Отговор
    не прощава.

    Коментиран от #41

  • 3 Ваксината

    48 11 Отговор
    Ako e ваксиниран е достатъчно.Може да умре от всичко.Ваксинираните тепърва ще измират и ще има някой от мало умници, да се чудят защо и от какво.

    Коментиран от #5

  • 4 питам си

    36 6 Отговор
    Бил е ваксиниран?
  • 5 Д-р По навътре.

    33 9 Отговор

    До коментар #3 от "Ваксината":

    Само глупаците и слабоумните се ваксинирват. След време ей така като Кристиян ще падат по улиците.

    Коментиран от #8, #12

  • 6 нов

    8 6 Отговор
    може ли ваксиниран да предава нещо от ваксината -всб. наночастици, части он новото ДНК, за промени генома на неваксиниран по време на полов контакт ?? Това е важен въпрос и аз нямам отговор. Примерно, в семейство единият е ваксиниран, но другият категорично е против т.нар. ваксини. Има ри някаква опасност за неваксинирания ?????

    Коментиран от #7, #9

  • 7 отговор

    16 3 Отговор

    До коментар #6 от "нов":

    Тук днес имаше статия, че бебета, които бозаели от майката имали антитела. Така, че според мен отговора на въпроса ти е - да, възможно е, особено ако бозаеш при полов акт.

    Коментиран от #10, #15

  • 8 нов

    2 6 Отговор

    До коментар #5 от "Д-р По навътре.":

    Моля за отговор, ако знаете нещо по въпроса. Може ли ваксиниран да предава нещо от ваксината вкл. наночастици, части он новото ДНК, и да промени генома на неваксиниран по време на полов контакт ?? Това е важен въпрос и аз нямам отговор. Примерно, в семейство единият е ваксиниран, но другият категорично е против т.нар. ваксини. Има ри някаква опасност за неваксинирания ?????
  • 9 Знаещ

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "нов":

    Има опасност, само ако има генетичен продукт(Дете).Тогава детето ще онаследи генетичните изменения,които ще продължават и в следващите поколение.

    Коментиран от #11, #13

  • 10 нов

    1 4 Отговор

    До коментар #7 от "отговор":

    е, аз не се шегувам. Не става дума за бозаене, а за нормални интимни отношения, когато единият е инжектиран, а другият не е и не иска да се инжектира.
  • 11 нов

    0 4 Отговор

    До коментар #9 от "Знаещ":

    Т.Е при полов контакт няма никакъв риск за неваксинирания ???? Важно ми е да знам, наистина.

    Коментиран от #14, #17, #42

  • 12 Миролюб Бенатов

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "Д-р По навътре.":

    При теб е генетично заложено да си т.ъ.п. и нищо не може да помогне !

    Коментиран от #30

  • 13 нов

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "Знаещ":

    Освен това, да допълня че става въпрос за Астра Зенека. Не знам дали това има значение, защото аз категорично отказвам каквато и да е ковид ваксина !!!

    Коментиран от #16, #20

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Еха

    10 0 Отговор

    До коментар #7 от "отговор":

    Това е малко против логиката.Детето може да е получило антитела в утробата,защото там плодът е част от самия организъм,ако майката го е преболедувала или не е усетила че е болна. но не и като самостоятелна единица от пиене на мляко.
  • 16 Миролюб Бенатов

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "нов":

    Ти и без това си на злобарки , демек няма никакъв риск за теб !

    Коментиран от #18

  • 17 Не може

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "нов":

    При полов акт можеш да се заразиш със всички вируси,бацили и болести,които партньорката ти притежава, но не можеш да се заразиш,от генетично изменен организъм.По същата логика)хипотетично) ако чукаш животно,няма да станеш животно.

    Коментиран от #19

  • 18 нов

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "Миролюб Бенатов":

    Въпросът ми изобщо не е банален и засяга много хора, предполагам. Затова е излишно да пишеш глупости.
  • 19 нов

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Не може":

    Да, има логика в казаното от теб. И няма възможност да прикача каквито и да са там наночастици и разни чужди днк-та и т.н. ???
  • 20 Знаещ

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "нов":

    Няма значение дали е астра или пфайзер,Всички които използват мРНК технология,вкарват наночатиците в генома.При тях има изменение на генетичния код,въпреки че те твърдят че като ти вкарват нови кодове,не променяли старите...което е нелогично.Опитват се да лъжат клетката,да създава антитела,което сигурно в определен процент се получава,но клетката никога няма да си върне старото състояние а какви са страничните реакции и какви увреждания могат да се получат,също не знаеме.Знаеме само че вкараните наночастици от тежки метали,влияят на различни органи по изключително негативен начин.Тежкия алуминий примерно предизвиква мозъчни увреждания и е предпоставка за алцхаймер и тн....Ражглеждай нещата от две страни.От една страна имаш вкарани тежки метали и последицте от тях са ясни а от друга страна имаш променен генетичен код,където неизвестните ще станат известни с времето.

    Коментиран от #21, #22

  • 21 нов

    2 7 Отговор

    До коментар #20 от "Знаещ":

    Аз не съм ваксинирана, но партньорът ми е ваксиниран с Астра Зенека. питам дали има някакъв риск за мен. Това ми е най-важно в момента.

    Коментиран от #23

  • 22 нов

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Знаещ":

    и още. Откакто е ваксиниран не сме имали интимен контакт и съм на път да се разделя с него. Затова се интересувам, не съм много наясно но изпитвам страх.

    Коментиран от #24, #27, #35

  • 23 Няма

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "нов":

    Наблюдавай приятелката си,дали си е загубила желанието за секс,но според мене,ще използват наночастици който ще видоизменят клетките за получаване на стерилност.На времето в казармата ни даваха чай с Бром,който убива всякакво желание за секс, иначе не ми се мисли без него,по колко пъти на ден,щяхме да лъскаме бастуна.И сега си представи,че ти вкарат нещо в генома,което да има същото въздействие като брома.....можеш сам да се досетиш за резултата.

    Коментиран от #26

  • 24 ПИТАЙ КОЛЕКТИВ ОТ Б.А.Н

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "нов":

    #дълбоко виждаш.и #ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ и #г.о.с.т.,ТЕ ВСИЧКО ЗНАЯТ И РАЗБИРАТ

    Коментиран от #25

  • 25 нов

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "ПИТАЙ КОЛЕКТИВ ОТ Б.А.Н":

    хихихи успя да ме разсмееш. Няма да питам колектив от БАН, щото са платени клакьори на официалната пропаганда.

    Но чакам от Знаещ и др. да ми обяснят има ли или няма рискове за мен и дали инжектираното, което влиза в кръвообращението не може да засегне неваксинирания човек при интимен контакт
  • 26 Перничанин

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Няма":

    ЕЕЕ, на мене чак сега почна да ми действа!
  • 27 Знаещ

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "нов":

    Гледай сега, ваксинираните мало умници,само като прочетат написаното, започват веднага да ми слагат минуси.Чак ме напушва смях.Да не съм ви карал насила да се ваксинирате!!!!Нормалния човек и без да разбира от медицина,ще си зададе въпроса,Каква е тази кампания за ваксиниране и какви награди и милиони се раздават,само и само да се ваксинираме.Да се гази демокрацията,като се дават привилегии на ваксинираните а на тези които не искат се опитват да внушават,че трябва да се ваксинират,за да живеят нормално.Да ама не.....Чукай приятелката си на пълна газ и ако забележиш че е загубила желанието си за секс си търси такава като теб,на която не са и промили мозъка с ваксина.Не се жени,докато не забременее ако искаш деца.

    Коментиран от #28

  • 28 нов

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Знаещ":

    Подсрепям мнението ти относно минусите и всичко казано за ваксинираните зомбита. Но аз съм жена и пак питам има ли риск за мен при полов акт с инжектиран ?

    Може да е смешен въпросът ми, но е важно да знам. Мен само насилствено може да ме инжектират, категорично против ваксините съм !

    Коментиран от #29, #32

  • 29 Знаещ

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "нов":

    Не мога да ти кажа за колко време ще се приеме и обработи ваксината от организъма,но със сигурност,ще дойде момент в който всичко вкарано с нея ще е по местозначение а останалото изхвърлено.Нали не си вампирка и няма да му пиеш кръвта.Но чисто теоретично,ако се опасяващ че със семена течност може да ти вкара част от ваксината е невъзможно.Примерно едно варено яйце или гъби печурки се приемат от организама в порядъка на 12 часа.докато зеленчуците се обработват за по малко от час.

    Коментиран от #31

  • 30 Д-р По навътре.

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Миролюб Бенатов":

    На тебе умнико ти трябва оная ваксина с топките и ще те предпази от всички болести и ще живееш вечно ако искаш мога да ти я сложа давам гаранция за нея за разлика от ваксините срещу Ковид.
  • 31 нов

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Знаещ":

    със семенна течност е невъзможно, значи няма риск за мен . Нали ? А с целувка по устата ? Питам подробно, защото това са въпросите в мен и търся отговори.

    Коментиран от #40

  • 32 Знаещ

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "нов":

    А сега по сериозно.мРНК е единственото транспортно средство,с което може да се вкара нещо в генома.Ако приятеля ти е генетично увреден,не може да ти предаде нищо на теб,но може да го предаде на плодът.Накара ме да се замисля,защото досега ти писах под формата на майтап,но не съм те излъгал за нищо което знам.Решението може да бъде само твое,но не бих те съветвал да се обвързваш в близките 5 години с ваксиниран а камо ли да създаваш поколение.Не се знае какво ще излезне,защото ако ваксината увредила организма на приятеляти с това бъркане в неговия ген, то и тази на плодът,ще бъде със същите недостатъци.

    Коментиран от #33

  • 33 нов

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Знаещ":

    А ако игнорираме нъпроса с децата, защото си имам вече, тогава ?

    Коментиран от #34

  • 34 Знаещ

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "нов":

    Тогава си живей с него,но му направи застраховка живот от висок клас,за да можеш да се подсигуриш за бъдеще време,ако евентуално има последици от ваксината.При всички случаи ще има ,но в каква посока ще бъдат е само на база предположения.Генното модифициране и на храни и на животни оказва косвено влияние и върху хората,които употребяват такава храна.Почти в цял свят,освен в САЩ,не се ползват генномодфифицирани храни,но се забелязва конкретно в САЩ,че населението страда от затлъстяване,главите им стават двойно по големи а вратовете им изчезват.И тук става дума за обикновенния американец,който можеш да видиш,само в някое лайв предаване или в документален филм.Холивуд и напудрените ТВ водещи не са народа от САЩ.

    Коментиран от #36, #37

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 нов

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Знаещ":

    Благодаря ти за всички отговори, както и за вниманието ! Бъди здрав !
  • 37 нов

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "Знаещ":

    и още. Аз от известно време влизам тук заради коментарите, чета ис повечето към съгласна, защото съм от вашата страна по въпроса с г.нар. пандемия, мерките им и "ваксините" , но, за жалост повечето хора са психясали и зомбирани. Добре че ви има вас, защото давате кураж и разсейвате страха. Продължавам да ви чета с интерес. Бъдете здрави всички МИСЛЕЩИ и СМЕЛИ БЪЛГАРИ !

    Коментиран от #38

  • 38 Знаещ

    4 0 Отговор

    До коментар #37 от "нов":

    Е и аз съм от тези които убиват време,но приемам чата за полезен,независимо дали е положителен или негативен.Дано не съм прав за нищо което ти написах,но смятам че това е напразна надежда.Няма логика за нищо положително,като почнем от изкуствения вирус,манипулацията с неговата смъртност,ваксините и манипулацията с необходимоста от ваксиниране.Просто нищо не се връзва в целия този цирк.Успех и на теб
  • 39 Павел Пенев

    6 0 Отговор
    Тези големи специалисти защо не казват че е ваксиниран с втора игла преди 10 дни и че най вероятната причина за инцидента е тази.
  • 40 Той

    2 4 Отговор

    До коментар #31 от "нов":

    Страхотно място за търсене на експерти вирусолози си избрала!
    Пробвай в сайтовете за запознанства...
    9552
  • 41 Мич

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Astra Zeneca":

    Края на май е бил ваксиниран с Пфайзер.
  • 42 Мич

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "нов":

    Не съм лекар,но чета доста форуми на английски.Това което споделят хората там е че дори без полов контакт жени докладват че след като са били в контакт с ваксинирани(особено скоро ваксинирани) имат проблеми с менструалния цъкъл, съобщават се също спинтанни аборти.Това което се поставя с ваксините(особено Ирнк) е един експеримент който никой официално не смее или не може да каже какви последствия в дълготраен аспект може и ще има.Засега лъжат,че са безопастни,за да ваксинират максимален брой хора.Аз лучно не бих бил спокоен при полов контакт.

    Коментиран от #43, #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 нов

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Мич":

    Така е. Идзобщо не съм спокойна. Изчела съм доста мнения, последно видях мнението на д-р Джуди Микович май беше, тя говори, че ваксинираните стават ходещи фабрики за производство на патогени и могат да разболяват неваксинираните. Не знам, не знам, страшно ми е. А джипито ми казва това са глупости. Но джипито не е имунолог. Положението е отчайващо. Човек не знае какво се случва и ще се случва в бъдеще време.