Last news in Fakti

13 Юни, 2021 15:49 2 603 3

Легендарен руски тенисист попиля футболистите на "Сборная"

  • евгени кафелников-
  • русия-
  • белгия-
  • евро 2020

"Първите 15 минути се опитахме да направим нещо, после просто се уморихме. Все едно, че 5 поредни дни тези футболисти са разтоварвали картофи", каза Евгени Кафелников за играта на руските футболисти снощи срещу Белгия

Легендарен руски тенисист попиля футболистите на "Сборная" - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС/АРХИВ

Бившият номер 1 в света на тениса Евгени Кафелников бе изключително критичен към националния отбор на Русия след поражението с 0:3 от Белгия. Кафелников е известен фен на Спартак Москва, но не спести критиките си към всички футболисти.

„Нямаше никаква игра. Не видях нищо. Съперникът дори не показа 30-40% от възможностите си срещу нашия отбор. С такава игра няма шанс да излезем от групата. Тази монотонност на тима вече е писнала. Целият ни отбор е в незадоволително състояние. Първите 15 минути се опитахме да направим нещо, после просто се уморихме. Все едно, че 5 поредни дни тези футболисти са разтоварвали картофи. Не виждам как този отбор може дори да заеме трето място в групата“, каза Кафелников пред Спорт-Експрес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха-Хо

    8 12 Отговор
    Вателките толкова си могат. Не им се сърдете.
  • 2 Белгиеца

    6 1 Отговор
    Тогава, като не става с такава игра-треньора да достави в стаите на играчите по две-три бутилки водка "Белуга", черен хайвер и за десерт-по една ко.в.ра -да източи умората и напрежението на футболистите. После те ще тичат като отървани по терена и ще бележат. Не само в кревата.
  • 3 фен

    1 1 Отговор
    Все пак,Вий сте участници,а не публика,като наште футбалери.