Last news in Fakti

13 Юни, 2021 19:24 8 574 8

Смразяващо разкритие за минутите след припадъка на Ериксен

  • кристиан ериксен-
  • сабрина ериксен-
  • дания

Съпругата на датския плеймейкър е смятала, че той е починал на терена

Смразяващо разкритие за минутите след припадъка на Ериксен - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившият вратар на Дания Петер Шмайхел сподели, че съпругата на Кристиан Ериксен е помислила, че съпругът ѝ е починал по време на шокиращия инцидент на Евро 2020.

Легендарният страж заяви, че играчите на Дания е трябвало да успокоят Сабрина, от която Ериксен има две деца, и да ѝ кажат, че нейният любим все още диша.

Пред BBC Radio Five Live - Шмайхел, чийто син е Каспер Шмайхел - един от малкото играчи, които запазиха самообладание по време на ужасяващата гледка.

"Ужасни минути, никаква информация. Наблюдавахме играчите. Това се случи не много далеч от мястото, където бяха разположени всички съпруги на играчите. Разбира се, Сабрина веднага видя случващото се и нахлу на терена. Видях и сина ми, който тичаше към нея, за да ѝ каже, че Кристиан диша, тъй като тя си мислеше, че е починал", коментира Петер.

Каспер и капитанът на Дания - Симон Кяер, въпреки че се опитваха да се справят със собствените си емоции, когато видяха как техният съотборник се свлича на терена, бяха сред звездите, които безкористно подкрепяха Сабрина.

Сабрина и звездата на Дания имат две деца - момиченце, родено през декември, както и син, който е роден през юни 2018 г.

Двамата започнали да се виждат през 2012 г., когато Ериксен играеше още за "Аякс", а в момента двойката живее в Милано.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    25 21 Отговор
    Следствие от ,,ваксина,,...За съжаление много спортисти вече с летален изход, това е престъпление със това принудително инжектиране на тези убийствени препарати...Микович ,която е вирусулог, работил 40 години в създаването на ваксини и нарече това ПЛАНДЕМИЯ , каза, че има надежда как да се неутрализират донякъде тези отрови и ще направи достояние това...иначе милиони жертви ще има

    Коментиран от #6, #7

  • 2 НА СЛЕДВАЩИТЕ МАЧОВЕ

    7 5 Отговор
    ДАТСКИТЕ ЛУМПЕНИ ОЩЕ ПО_СИЛНО ДА ОСВИРКВАТ ЧУЖДИТЕ ХИМНИ ТОГАВА И ГОСПОД ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ.........!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Оли гьо Френ

    10 3 Отговор
    Най смразяващото , е че е женен за истинска жена! Не съм и предполагал, че в страна като Дания има хетеросексуални!
  • 5 Шопо

    6 7 Отговор
    Тепърва започва да действа планът, Смърт чрез ваксиниране!
  • 6 Просветен илюминат

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Ще видим какво ще говорят тези с ваксините?

  • 7 Затворника

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Много си ПРОСТ!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.