13 Юни, 2021 23:10 2 410 10

Десподов бил разочарован от феновете на ЦСКА

  • кирил десподов-
  • десподов-
  • фенове на цска-
  • лудогорец

"Най-трудното решение беше преминаването ми в Лудогорец", каза националът на България

Десподов бил разочарован от феновете на ЦСКА - 1
Десподов с екипа на Лудогорец срещу Тотнъм, снимка: ЕРА/БГНЕС

Крилото Кирил Десподов даде откровено интервю, в което направи равносметка на кариерата си. Пред Нова телевизия националът обяви кой е най-трудният миг за него и не скри огорчението си от ЦСКА.

"Искрен, справедлив и всеотдаен, за тези които заслужават, един добряк, но когато трябва да съм лош, съм лош", описа себе си Десподов.

"Бях най-малкият, когато Стоичков ме взе, беше тежко, но и много хубаво. Научи ме на възпитание, да уважаваш по-големите. Помагали са ми много хора, но брат ми е моят герой, аз отидох в Ловеч на 11 години", добави той.

"Целта беше спечелването на титлата с Лудогорец, постигнахме я. За мен това е обида, защото не ти дават шанс за изява в Италия. Питал съм ги защо, но никога няма да ти отговорят. Те искаха да ме пратят в Серия Б, след това отидох в Австрия, където играех. Това ми липсваше. Лудогорец иска да те откупи? Дори да остана в България, спокоен съм, хората ме уважават. Доколкото знам двата клуба са се разбрали, но сега водим преговори за личните ми условия. Галатасарай имаха интерес към мен и миналата година".

"Най-трудното решение беше преминаването ми в Лудогорец. Никой не ме потърси, когато се върнах в България. Играл съм 3 години в ЦСКА, аз съм професионалист. Разочарование изпитах от феновете на ЦСКА, отборът взе много пари за мен. ЦСКА ме направи по-силен характер", добави още Десподов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    30 0 Отговор
    На този не му липсва самучувствие. Само, че досега където и да е "отседнал" нищо не е показал. Или е контузен, или просто не го пускат да играе, и зашо ли? "Никой не ме потърси", а защо не те потърси? Защото си въздух под налягане и ламтиш за много пари. Какво си показал, откакто си в Лудогорец?
  • 2 3.14К

    29 1 Отговор
    Когато един селски бек стане крило и започва да лети в небесата. Добре , че беше ЦСКА, за да чуят за него и да направи този трансфер. Ако беше в МОЛ Сухата река. и до сега да пътува седмично София -Кресна и обратно.
  • 3 мдаааа

    26 2 Отговор
    Десподкоф , феновете на ЦСКА са разочаровани от тебе , бе ... Не ти ...
  • 4 Прост народ слаба държава

    18 1 Отговор
    Този пътник скоро ще преключи с футбола

    Коментиран от #5

  • 5 Гост като гост

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Прост народ слаба държава":

    Он приключи вече
  • 6 Доволен от вота

    16 2 Отговор
    Който се е кланял на Домуса, далеч не е стигнал.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Смисъла на новината

    6 0 Отговор
    И каква е новината тук.
    Някой бил разочарован от феновете.....
    Ми едни са щастливи а други тъжни.
    Един е добре днес а друг - утре.И за пишем за всички ли.Като започнете да смучите глупости от....пръстите си и ставате от жалки - ПО жалки.
    Ясно е че е предпочел парите.За това футболистите не трябва да се кълнат в даден отбор ,защото идва тоя момент.Сега ще си носиш кръста.
  • 9 Мимч

    4 6 Отговор
    Ами кога беше при тия припоци, злословеше много против Левсли,че даже и космонавт беше.Е ами сега това от тези които хвалеше ти се връща тъпкано.За това се научи да си затваряш зурлата....
  • 10 Левски 1914

    2 9 Отговор
    Какво цска бълнуваш Кирчо ти казва, че на 11 години е отишъл в Ловеч той е юноша на Литекс и с него дойде в София през 2016г . след като преди това на 09 09 2016 г. цска ФАЛИРА.