Last news in Fakti

14 Юни, 2021 18:26 1 961 5

Още един си тръгва от Левски

  • живко атанасов-
  • левски-
  • футбол

Интерес към Атанасов има от няколко български отбора

Още един си тръгва от Левски - 1
Снимка:

Защитникът Живко Атанасов няма да се яви на първа тренировка с Левски. 30-годишният играч вероятно ще разтрогне договора си със "сините", съобщи ТОПСПОРТ.

Интерес към Атанасов има от няколко български отбора. Тепърва играчът ще обмисля офертите им.

За "сините" бранителят записа 28 мача през сезона, в които вкара 4 гола.

Припомняме, че договорът си с Левски вече разтрогна Илия Юруков. Матео Стаматов пък си уреди трансфер в Русия, след като контрактът му изтече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъжно е

    10 0 Отговор
    Разсипаха и Левски, преди време и ЦСКА. Ние стоиме, гледаме и мълчим. А трябваше всичката тази пасмина да е изрината, в затвора и да се тръгне по правилен път. Не сега да гледаме Македония на европейското. Дъното копаем вече, дъното. А ние мълчим и седим

    Коментиран от #3

  • 2 СК Лефски-Спартак отбор на милицията

    9 3 Отговор
    Е защо бе нали Джон Дик 250 млн дава за козирка
  • 3 Е трябваше ама

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тъжно е":

    В тая кочина инвеститори цех не смеят да отворят. Как да дойде някакъв сериозен инвеститор, ще му гепат бизнеса веднага. Държавата е няма, юношески спорт също. А и Левскарите забравят как се кефеха преди години на проблемите на ЦСКА. Ковчези мъкнеха по улиците, единици бяха от левскарите, които съчувстваха и знаеха, че и те може да са на тоя хал. Сега реват. Сделка няма да има. Само му вижте физионкмията на тоя “милионер”. Като кралицата от Мисия Лондон, тоя е актьорче, лошо при това. Каквато държавата, такъв и спорта!
  • 4 Знаещ

    0 0 Отговор
    Да, левскар съм от 56 г., но няма да скърбя за никой от напусналите. Те и без това бяха пътници и го знаят. Желая им успех. Левски има нужда от качество и тези, дето си тръгнаха няма как да го дадат.
  • 5 Роднина

    0 0 Отговор
    Този стана футболист благодарение на майка си, която 35 г. се води на работа в СК Левски! Както дошъл, така и си отишъл!