Last news in Fakti

14 Юни, 2021 18:43 3 400 11

Наско Сираков разкри бъдещето на Левски

  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол

Изпратен ми бе документ от финансова институция, американска за инвестиции за над 150 милиона долара

Наско Сираков разкри бъдещето на Левски  - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Левски Наско Сираков застана пред медиите преди старта на подготовката на "сините" за новото първенство в efbet Лига. Той говори и за селекцията на клуба.

"До края на тази седмица ще имаме повече яснота. Изпратен ми бе документ от финансова институция, американска за инвестиции за над 150 милиона долара. Като всички в тази държава и аз съм Тома Неверни. Даден е документът за проверка. Надявам се до 2-3 дни да има повече яснота по въпроса“.

"По важното е инвестиционните условия, които съм поставил за клуба и за първия отбор да бъдат приети и да бъдат заложени в договора. Дали ще бъде подписан е друг въпрос. Надявам се да имаме яснота в следващите дни“.

"Срещал съм се Мъри няколко пъти. Станимир Стоилов е готов да се завърне в Левски, ако се случат нещата и се подпише този договор. най-нормалното нещо е да иска да има ясен хоризонт пред отбора. Не съм загубил надежда, че ще се случат. Ако това стане имаме готовност за селекция и за треньор“.

"Имаме план "Б". При всички положения той се свързва със стягане на коланите и лишения. По никакъв начин няма да го причиня и на себе си да се стигне до ситуации да лъжем футболисти, хората от администрацията, треньорите в школата. В близките 10 дни ще имаме подписани един или два нови рекламни спонсорски договори. Те обаче няма да бъдат като план "А".

"Живко Атанасов е пуснал писмо до клуба, че си прекратява договора. Това е неговото право, както и на всички останали футболисти. В интерес на истина аз не успях да им благодаря, тъй като те играха целия пролетен полусезон без да получават заплати. Затова и всеки може да реши какво е неговото бъдеще“.

Акциите са в клуба, както и книгата на акционерите. Имам договорка с него, за да се отпускат регулярно пари за клуба, приоритетите ще са други. Преди 20 дни получихме лиценз, така че нямаме проблем, от мониторинг не се притесняваме, Левски е най-изрядният клуб документално", заяви Сираков.

"Тези пари, които ще дойдат първоначално ще ни помогнат да изчистим голяма част от старите задължения, да започнем сезона и да направим селекция. Ако и аз бях на пресконференцията, тя щеше да продължи 2 часа, оставих ви го да го разкъсате като чакали", добави още Сираков.

"Членските карти нещата замряха заради обективни причини, това беше пандемията, сега ще възстановим практиката да пътуваме из градовете, а за абонаментните карти ще стартират продажбите от утре. Магазинът е доста добре зареден. Разчитаме изключително много на това перо", каза още собственикът.

"До сряда ще имаме 100 %, американска банкова институция не дава такива документи под път и над път, това ми дава надежда. Той е единственият човек, който е проявил интерес към акциите на отбора".

"Валери Божинов е решил да продължава с кариерата си, и заради отношението към клуба миналата година, лоялността му, му е позволено да стартира подготовка с отбора", каза още Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 господин за един ден

    5 3 Отговор
    И вчечатлен бе Пурко от американската работа...

  • 2 Футбол

    16 6 Отговор
    Бъдещето на Левски е във "В" група...да играят мачове по селата! Стига с тоя клуб,бе...други отбори няма ли в България??? Като няма кинти,Сираков-СЛЕДВА ФАЛИТ!!! БКП ВИ КУПУВАШЕ ТИТЛИТЕ НА ЛЕВСКИ И ЦСКА...КРАДЯХТЕ КАЧЕСТВЕНИ ФУТБОЛИСТИ НАСИЛА ОТ ДРУГИ ОТБОРИ...СВЪРШИ ШОУТО ВЕЧЕ!!!
  • 3 Внос / Износ

    6 1 Отговор
    Наско, това , което си получил ако е банкова гаранция, не значи пари!
    Такива банкови гаранции се дават срещу депозит или залог на недвижима собственост, активи.
    Тези намерения се задействат срещу серия от изисквания и условия! Там е заровено кучето. Ако Левски не удовлетвори тези критерии, ще си остане с тази хартийка!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ф.К. Черно Море

    12 5 Отговор
    Наско,върви да д.у.х.а.ш. на Бойко...нали е голям Левскар,бе??? Нямате пари да си платите тока и водата даже,нещастници такива!!.

    Коментиран от #8

  • 6 Фен

    10 0 Отговор
    Наско хубаво че се сети за феновете и за членските карти, ама сещай се и по друго време че ни има.
  • 7 Боби Михайлов

    6 2 Отговор
    Спокойно,Наско...Аз и Сина ми-Малката Чалгаджийска и Дебела Перука ще оправим Левски!!! Айде,Наздраве!
  • 8 Грух Грух Микренски

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ф.К. Черно Море":

    Ти откаде знаеш че нямат пари за тока.Да не им светиш а Глигане.
  • 9 Порно

    3 0 Отговор
    Нали вече бе дошла банкова гаранция за 250 милиона ? Май забравя кога за какво лъже.
  • 10 Бай Коста

    0 0 Отговор
    Раев снощи що си беше бръкнал у джебовете
  • 11 ЛЕСКАР ВАРНА

    1 0 Отговор
    Повече пари за Левски не давам дадох до сега 130 лева сега да дава Диксън аз не давам вече