Last news in Fakti

15 Юни, 2021 09:16 3 066 0

В Полша: ЦСКА трябва да се бръкне, за да подпишат с Роберт Иванов

  • любо пенев-
  • цска-
  • футбол-
  • варта познан-
  • роберт иванов

Официални разговори между ЦСКА и Варта Познан все още няма

В Полша: ЦСКА трябва да се бръкне, за да подпишат с Роберт Иванов - 1
Снимка: БГНЕС

В Полша също бе разпространена информацията, че ЦСКА проявява сериозен интерес към защитника на Варта Познан - Роберт Иванов.

Договорът на централният защитник обаче е до лятото на 2022 година, което означава, че "червените" ще трябва да се бръкнат, за да подпишат с него.

"Защитникът на Варта Познан - Роберт Иванов, в момента е с националния отбор на Финландия на европейското първенство. Вероятността да се завърне в отбора и за следващия сезон е малка, но въпреки това той продължава да има договор и трябва да бъде откупен. Според наша информация официални разговори между ЦСКА и Варта Познан все още няма. Ще видим какво ще се случи в бъдеще", пише sport.interia.pl.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА