Last news in Fakti

15 Юни, 2021 15:00 1 740 0

UEFA EURO 2020: Вратарска рокада в националния отбор на Англия

  • англия-
  • гарет саутгейт-
  • -
  • аарън рамсдейл-
  • дийн хендерсън-
  • евро 2020

Според правилата на УЕФА по всяко време на Евро 2020 в съставите може да бъде повикан нов вратар, който да замени такъв, имащ медицински проблем

UEFA EURO 2020: Вратарска рокада в националния отбор на Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт повика Аарън Рамсдейл на мястото на стража на Манчестър Юнайтед Дийн Хендерсън, който все още е измъчван от контузия в бедрото, заради която не може да тренира. Според правилата на УЕФА по всяко време на Евро 2020 в съставите може да бъде повикан нов вратар, който да замени такъв, имащ медицински проблем.

Дийн Хендерсън ще се завърне в своя клуб, където ще се подложи на лечение, за да е готов за предсезонната подготовка с Манчестър Юнайтед.

Преди няколко седмици Рамсдейл попадна в разширения състав на Саутгейт от 33 играчи, но след това отпадна за финалния списък от 26 футболисти, които заминаха за Евро 2020. Стражът на Шефилд Юнайтед игра за отбора на Англия до 21 години на Европейското първенство в Словения през март.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА