Last news in Fakti

15 Юни, 2021 18:15 2 116 0

Оливие Жиру прие офертата на Милан

  • жиру-
  • милан-
  • челси-
  • оферта-
  • договор

Французинът ще подпише двугодишен договор със заплата от 5 млн. евро на сезон

Оливие Жиру прие офертата на Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Челси Оливие Жиру е приел офертата на Милан за двугодишен договор със заплата от 5 млн. евро на сезон, съобщава Джанлука Ди Марцио. Сега агентите на 34-годишния играч работят върху това да го освободят от договора му с Челси, тъй като “росонерите” нямат намерение да плащат трансферна сума за него. Смята се, че лондончани са обещали на френския национал да го освободят, ако той премине в чуждестранен клуб, въпреки че наскоро обявиха, че са му удължили контракта с още една година.

Междувременно, Милан все още не са се споразумели с Бреша за привличането на Сандро Тонали, твърдят италианските медии. Опцията за закупуване в сделката между двата клуба изтича утре. Според нея “Дявола” трябва да плати 15 млн. евро, за да задържи халфа за постоянно, след като даде 10 млн. евро за наема, а още 10 млн. евро бяха предвидени като бонуси. Предполага се, че “росонерите” били готови да пратят нападателя Джакомо Олзер в Бреша, за да намалят общата сума с 10 млн. евро, но те се надявали отстъпката да е още по-голяма. Също така се очаква много скоро клубът да продаде левия бек Диего Лаксалт на Динамо (Москва) за 4 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА