16 Юни, 2021 13:58 1 446 2

Черно море взима защитник, който напусна Левски

  • атанасов-
  • левски-
  • черно море-
  • напускане

Живко Атанасов ще продължи кариерата си във Варна

Черно море взима защитник, който напусна Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Живко Атанасов ще продължи кариерата си в Черно море. Защитникът разтрогна с Левски в понеделник. Той вече е във Варна и в близките часове ще бъде представен от "моряците", пише „Топспорт“. Тимът се раздели със Стефан Станчев, Мирослав Енчев и Емил Янчев и имаше нужда от подсилване в сърцето на отбраната.

Живко Атанасов беше най-използваният футболист на Левски през сезона. Защитникът изигра 28 мача и вкара 4 гола в efbet Лига. За него това ще е втори престой в Черно море. Той носи екипа на "моряците" от 2012 година до 2015 година. С тима спечели Купата на България. След това премина в Славия, а после продължи кариерата си в Италия.

Атанасов бе желан още от отборите на Арда, Берое и Локомотив (София). Неговото желание обаче е да се завърне на "Тича".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    3 0 Отговор
    КО СТАНА НАШ НАСКО И РАЕВА ?!??? ЩЕ ДОКАРАТЕ ЛИ СПОНСОР?!? ЛИГАВЩИНИ. АКО СТАНЕ ЩЕ ВИ СЕ ИЗВИНЯ. БОЛИ МЕ......
  • 2 Колежа

    0 0 Отговор
    Излъчването му е спряно причината е че не се работи българина е сляп и ограбен а жирналистите имат забранен достап дори вече не отиват да снимат там даже и да пишат за колежа