16 Юни, 2021 14:27 1 560 1

Бернардо Силва иска да се махне от Манчестър Сити

  • силва-
  • манчестър сити-
  • напускане-
  • желание-
  • атлетико мадрид

Атлетико Мадрид е фаворит за подписа на португалеца

Бернардо Силва иска да се махне от Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Бернардо Силва иска да напусне Манчестър Сити преди началото на новия сезон, съобщава The Athletic. Португалският полузащитник загуби титулярното си място в селекцията на Гуардиола и иска ново предизвикателство.

Миналото лято Силва едва не се озова в Барселона, но новият шампион Атлетико Мадрид се счита за фаворит да го привлече. "Дюшекчиите" искат да се подсилят още повече, за да продължат борбата с Барса и Реал Мадрид в Испания.

Бернардо Силва е в много добри отношения с халфа на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш, но трансфер на "Олд Трафорд" изглежда малко вероятен. Иначе Силва записа минути в 45 мача за Манчестър Сити през кампанията. Той е и сред стартовите 11 за Португалия на Евро 2020.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диксън

    2 0 Отговор
    Бернардо Силва идва в Левски!