Last news in Fakti

18 Юни, 2021 10:54 2 654 10

Стана ясно как Бербатов и екипът му се опитват да свикат конгрес на БФС (ДОКУМЕНТ)

  • бфс-
  • конгрес на бфс-
  • димитър бербатов-
  • футболен съюз

Подканянето към клубовете идва в момент, в който все още няма насрочена дата на конгрес, което превръща всички действия за свикването му незаконни

Стана ясно как  Бербатов и екипът му се опитват да свикат конгрес на БФС (ДОКУМЕНТ) - 1
Снимка: БГНЕС

Стана ясно как Димитър Бербатов и неговият екип се опитват да свикат конгрес на БФС. По време на воаяжите си в страната, хората на бившия футболист раздавали предварително напечатани листовки, на които клубовете да изпращат готови документи с адресант адвокатско дружество за свикване на най-висшия футболен форум, съобщава БЛИЦ.

Подканянето към клубовете идва в момент, в който все още няма насрочена дата на конгрес, което превръща всички действия за свикването му незаконни.

Отделно от това, действията на Бербатов и компания пренебрегват останалите кандидати за президентската позиция във футболната ни централа. По този начин претенденти за поста като Христо Порточанов и Валентин Михов сякаш за Бербатов не съществуват, независимо, че постоянно говори за морал. Заeдно с тях към ръководния пост протягаха ръце и адвокат Иво Ивков и Николай Илиев, който парадира с добрите си контакти както в родния си клуб Левски, така и във вечния му съперник ЦСКА.

Порточанов, Михов, Ивков и Илиев имат право да са бесни за пълното им игнориране от Димитър Бербатов и Петър Величков. Същият Величков, който от 8 години е в Изпълкома на БФС по личната покана на Борислав Михайлов, на когото сега забива нож в гърба и неуспешно се опитва да дискредитира.

Явно Величков, който през последните 10 години не може да се запомни с нито едно конструктивно предложение за футбола, е видял ракета носител в лицето на Бербатов и шанс да му дърпа конците.

Преди дни Бербатов и хората му изпратиха писмо до президента Радев, с което се опитват да въвлекат държавния глава като страна по дейността на БФС, която е абсолютно автономна организация.

В отчаяните си опити да се докопат до ръководството на футболната централа, Бербатов и свитата му стигнаха до там , че да обвинят БФС в опити за „сплашване“ и „принуждаване“ на футболни клубове без да представят поне един проверим факт за такива практики пред компетентните органи или обществеността.

Футболните хора, обаче няма как толкова лесно да бъдат заблудени и все повече от тях гледат с отвращение на алчните опити на Бербатов да се настани на президентския пост в БФС, независимо, че няма нито един ден трудов стаж извън кариерата си на зеления терен.

Стана ясно как  Бербатов и екипът му се опитват да свикат конгрес на БФС (ДОКУМЕНТ)


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 324

    22 2 Отговор
    Бербатов не си ли спомня борбата на Любо Пенев да пребори Михайлов, за да се кандидатира за председател на БФС? Перуката така се е окопал, че сигурно нещо като при Толупа трябва да се случи за да се отстрани.
  • 2 SH BG

    7 12 Отговор
    ТоА нереализирал се артист на снимката горе пак си мисли че играе Кръстника пред дъщерите си - и позира ли позира... :::)))

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 3 Реалист

    10 10 Отговор
    Дезертьор ор нациналния кандидат за бфс:) да се чудиш на българския му акъл:)
  • 4 ритнитопковец

    4 12 Отговор
    Бербатов е несериозна кандидатура.Освен за себе си нищо не е направил Не участваше в националния че е тънкообидчив.Такъв ще е и като шеф.Все някой ще му пречи.За българския футбол последните години нищо не направи че сега ли ще направи.Какво като е Бербатов. Тука трябва много всеотдаен човек без голямо его

    Коментиран от #9

  • 5 Съдията Дред

    11 2 Отговор
    Щото Перукан е образец за футболен ръководител, под вещото му ръководство футбола цъфна , завърза, прецъфтя, и се спаружи. Пък и постави рекорд за най продължителна оставка и най-странно оттегляне на оставка човека. Поне в нещо футбола ни е начело в света. А тъй наречените футболни хора се чудят само кой ще им даде повечко да хапват, кой ще им сипе повече в копанята.

    Коментиран от #7

  • 6 Ужас

    10 1 Отговор
    Т.нар.Автор на материалчето никога няма да разбере защо не става за журналист.
  • 7 Рико

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Съдията Дред":

    Откогато Костадинова е шеф на БОК, резултатите на олимпиади са невиждана катастрофа! Откогато Михайлов е шеф на футбола-футболът ни е невиждана катастрофа. Обаче ... продължават да си ги избират?!
  • 8 Бербатов

    4 1 Отговор
    нямал морал и пренебрегвал други кандидати "протягащи" ръце към безценния пост,докато "воаяжирал" по бг шосето,а Величков не направил нищо конструктивно мноого дълго време,сякаш Боби е направил нещо,друг пък като Н.Илиев "парадирал" с не нам си какво!Съшито с бели конци!
  • 9 оди

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ритнитопковец":

    риткай вместо да пишкаш!
  • 10 Купена статия

    3 0 Отговор
    Твърде грамотна е, за да я е писал Павел 🤣 Пък и пълна с лични мнения и пристрастия