18 Юни, 2021 20:16 1 964 2

UEFA EURO 2020: Добра новина! Изписаха Ериксен от болницата

  • дания-
  • ериксен-
  • изписване-
  • болница-
  • евро 2020

На датчанина му бе поставен кардиовертерен дефибрилатор

UEFA EURO 2020: Добра новина! Изписаха Ериксен от болницата - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Дания Кристиан Ериксен бе изписан от болницата, след като успешно му бе поставен кардиовертерен дефибрилатор.

Футболистът на Интер влезе в болница на 12 юни, след като в края на първото полувреме на мача Дания – Финландия загуби съзнание вследствие на сърдечен арест и лекарите трябваше да му оказват първа помощ, за да го спасят. Ериксен вече се е прибрал у дома.

„Кристиан Ериксен претърпя успешна операция и бе изписан от болницата. Освен всичко той се видя със съотборниците си, а от там се прибра у дома, за да прекара време със семейството си“, написаха от датската футболна федерация.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 11 Отговор
    Този явно му платиха да падне като счупен дирек, само за да задължат сега Евроганьовците да купят дефибрилатори и за тоалетните. След масивен инфаркт трябва да лежиш у болницата поне месец.

    Коментиран от #2

  • 2 тъпси

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    честен...има едни такива високи,по 14,15 етажа блокове....качи са батко на покрива и пробвай да летиш....,убеден съм че можеш.....