Last news in Fakti

19 Юни, 2021 10:55 1 571 0

Локомотив (Пловдив) продаде национал в Южна Корея

  • момчил цветанов-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • южна корея

Интересното е, че бившият играч на Литекс и ЦСКА имаше дори предварителна договор с втородивизионния турски Коджаелиспор

 Локомотив (Пловдив) продаде национал в Южна Корея - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив (Пловдив) продаде Момчил Цветанов в Южна Корея. “Смърфовете” се разделят с един от основните си футболисти, който ще продължи кариерата си в Азия. Играчът вече е подал документи за виза, а новият му клуб все още се пази в тайна. 30-годишният национал на България имаше няколко оферти от Турция, но Христо Крушарски отказа да го пусне, докато не дойде предложението на тим от К Лига 1. На този етап не се съобщава сума, но се очаква тя да бъде между 150 000 и 200 000 долара.

Интересното е, че бившият играч на Литекс и ЦСКА имаше дори предварителна договор с втородивизионния турски Коджаелиспор, който обаче отказа да плати исканата от Крушарски сума. Така Цветанов ще продължи кариерата си в Южна Корея.

"Факт е, че имаме договорка, но искам първо от Локомотив (Пловдив) да съобщят, когато всичко е официално. Не мога да коментирам повече, ще стане ясно съвсем скоро, след което ще говоря", сподели Цветанов пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА