19 Юни, 2021 11:47 1 680 1

Жозе Моуриньо: Азар е страхотен играч, но е ужасен на тренировки

  • жозе моуриньо-
  • еден азар-
  • реал мадрид-
  • футбол

Двамата работиха заедно в Челси, където във втория период на Специалния начело на лондончани грабнаха титлата, но след това започнаха слабо следващата кампания и Моуриньо бе уволнен

Жозе Моуриньо: Азар е страхотен играч, но е ужасен на тренировки - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо, който през това лято се изявява като анализатор за радио “Толкспорт” за Евро 2020, направи някои интересни изказвания по повод звездата на Реал Мадрид и Белгия Еден Азар. Двамата работиха заедно в Челси, където във втория период на Специалния на чело на лондончани грабнаха титлата, но след това започнаха слабо следващата кампания и Моуриньо бе уволнен.

“Азар е страхотен играч, но е ужасен на тренировки. Той излиза всяка сутрин на терена и не работи особено много. Можете да си представите какво би било, ако беше топ професионалист. Той е страхотно момче, семеен човек и изглежда сякаш не принадлежи особено на собствената си генерация. Тих е, фокусиран върху семейството, децата, родителите си. Води спокоен живот. Но когато излезе на терена, не работи особено много. Това, което виждате от него не е в резултат от свършена работа, а по-скоро на таланта, който притежава. Когато отиде в Реал, беше подложен на огромно напрежение винаги да е на върха, да спечели Златната топка, защото е невероятен,” коментира своя бивш подопечен Моуриньо.

Подобни твърдения за звездата на Белгия не са новост и същото мнение са изразявали различни съотборници на Азар през годините.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еееее

    4 0 Отговор
    Такива като това кюфте с лопата да ги ринеш. Талант потиснат от мързел. Има ги и в Бг. И не само във футбола.