19 Юни, 2021 16:02 5 208 4

Бивш футболист и треньор на Литекс се развежда след 13 години брак

  • литекс-
  • лаурентиу регекампф-
  • анамария продан

Двойката беше сред най-популярните в Румъния, но реши да се раздели

Бивш футболист и треньор на Литекс се развежда след 13 години брак - 1
Снимка: Instagram

Бившият футболист и треньор на Литекс Лаурентиу Регекампф (45 г.) и любимата му Анамария Продан (48 г.) се развеждат след 13 години брак, гърмят медиите в Румъния.

Двойката беше сред най-популярните в северната ни съседка, но реши да се раздели.

"Да, вярно е. Моля, разберете, че не мога да кажа повече, тъй като става въпрос за личния ни живот и този на децата ни. Уважете решението ни и не ми задавайте повече въпроси", обяви футболистът пред медиите.

Бивш футболист и треньор на Литекс се развежда след 13 години брак
Снимка: Instagram


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    13 1 Отговор
    Ами тая вече е бая дъртичка за човек с пари и възможности. Като се появи като нашия Рачков с нещо крехко агнешко на 22 години, ще стане ясна работата.
  • 2 Мюмюн

    5 3 Отговор
    Продан ли е фамилиата на таз влашка кукона-амчи да шаря идно магари, пет шест уфце и идна млеконадойна крава и да я земам таз мума тогаз. Саму ша готви и ша пасе ут времи на времи идно стаду ут гусита на поляната.
  • 3 Порно

    5 1 Отговор
    Не я мислете тая за Продан , дъртаци с пари достатъчно. Е , ще трябва да се снима сама по екзотични дестинации , щото банкомата е много сбъчкан и не става за снимки.
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    Така е Порно,да му мислят тия къде бачкат за едно ядене