Last news in Fakti

19 Юни, 2021 12:58 2 123 6

Режат бюджета на Берое с 40%?

  • берое-
  • футбол-
  • бюджет

В четвъртък енергийният министър от служебното правителство Андрей Живков бе категоричен, че "ТЕЦ Марица изток 2", който държи акциите на клуба, вече не може да си позволи да налива 5-6 млн. лева на година

Режат бюджета на Берое с 40%? - 1
Снимка: beroe.bg

Намерението на държавата да врътне кранчето на Берое може да доведе до намаляване на бюджета на клуба с 40%, твърди "Тема спорт". В четвъртък енергийният министър от служебното правителство Андрей Живков бе категоричен, че "ТЕЦ Марица изток 2", който държи акциите на клуба, вече не може да си позволи да налива 5-6 млн. лева на година.

Засега официална позиция от клуба няма. Спортният директор на клуба Валентин Грудев обяви, че решението на собственика е било взето отдавна.

Заралии обаче продължават работата по селекцията. През следващата седмица се очаква централен защитник от чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 💩💩💩

    17 3 Отговор
    И продължават да търсят скъпи чужденци, разсипниците на народни пари
  • 2 русенец

    12 3 Отговор
    След като наливате в кацата 5-6 милиона, а не отливате по 5-6 милиона, изобщо защо ви е този клуб?

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Рошко

    2 0 Отговор
    Да идат да се помолят на хиро мустафа
  • 4 Той

    7 0 Отговор
    А бе някой да ме светне , в другите държави наливат ли се милиони от държавата на 20тина човека за да вземат по 10 , 20 хиляди лева заплата за да могат да ходят по чалготеки да пият да се дрогират и да се изживяват като звезди манекени?
  • 5 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Щото от тия 5-6 милиона барем 10-15 % се връщат при шефа на теца , що !! И затова е готов да продължи даже когато министъра му казва в прав текст , че това е разсипия !
  • 6 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Там зора е бил веднъж да му кажат , че може !! Щото иначе решението трябва да е негово , а сега си е измил ръцете и само прибира реколтата !