Last news in Fakti

19 Юни, 2021 19:21 5 237 0

Бивш полузащитник на Барса: Меси често повръщаше в тоалетната точно преди да започне мачът

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • повръщане-
  • напрежение-
  • ибрахим афелай

Понякога трябваше да видя това, за да разбера каква висока цена плаща

Бивш полузащитник на Барса: Меси често повръщаше в тоалетната точно преди да започне мачът - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият полузащитник на Барселона Ибрахим Афелай, който наскоро се оттегли, говори за емоционалния натиск, с който играчите трябва да се изправят. Халфът разкри и подробности за прекалените очаквания към Лионел Меси.

"Ако говорим за Меси , тогава в неговия случай натискът беше толкова силен, че той често повръщаше в тоалетната точно преди да започне мачът. Понякога трябваше да видя това, за да разбера каква висока цена плаща".

"Имах немалко хранителни проблеми, понякога просто не можех да поглъщам храна преди мачовете. Беше много трудно, но се принудих да го направя", заяви Афелай.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА