Last news in Fakti

19 Юни, 2021 18:33 1 935 0

Гризман: След Барселона ще отида в САЩ

  • антоан гризман-
  • барселона-
  • сащ-
  • мейджър сокър лийг

Харесвам страната, харесвам културата, харесвам НБА и имам желание да науча още неща за нея, въпреки че ще трябва да се погрижа и за семейството си

Гризман: След Барселона ще отида в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС

Френският национал Антоан Гризман заяви, че мечтае да играе в американската Мейджър сокър лийг в края на състезателната си кариера. Футболистът на Барселона не скри колко много харесва живота в САЩ, но за момента няма намерение да напуска "Камп Ноу".

"Договорът ми с Барселона е до юни 2024 година. Мисля, че след това ще бъде правилният момент за мен да отида в САЩ", каза Гризман пред френския вестник "Фигаро".

"Харесвам страната, харесвам културата, харесвам НБА и имам желание да науча още неща за нея, въпреки че ще трябва да се погрижа и за семейството си", добави нападателят.

"Другата причина, поради която харесвам САЩ, е че можеш да останеш незабелязан, което е невъзможно например в Испания или Франция", обясни Гризман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА