Last news in Fakti

19 Юни, 2021 19:59 1 853 10

Майкъла: Документите за "Армията" са готови, ЦСКА няма спирачка от нито една институция

  • георги илиев майкъла-
  • цска-
  • стадион българска армия-
  • футбол

Остава само клубът да направи апортна вноска, с която да гарантира, че разполага с пари, с които да започне строителните дейности

Майкъла: Документите за "Армията" са готови, ЦСКА няма спирачка от нито една институция - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на ЦСКА - Георги Илиев, коментира днешните информации около стадион "Българска армия". Майкъла обяви, че всичко документално е готово, като се чака единствено клубът да осигури парите за строеж.

"Документите за "Армията" са готови, ЦСКА няма спирачка относно строежа на стадиона от нито една институция. Остава само клубът да направи апортна вноска, с която да гарантира, че разполага с пари, с които да започне строителните дейности. Говорим за 20 милиона лева, които могат да се набавят и като банков кредит. За още 30 милиона продаваш за 30 години името на някоя голяма компания, както стана с "Арена Армеец" и строителството може да започва. Няма да пострада нито едно дърво, нито един храст, има достатъчно място да се строи там. Още повече, че трибуните ще се приближат към игрището с премахването на лекоатлетическата писта. Буташ всичко и градиш един нов модерен стадион, какъвто феновете на ЦСКА чакат дълги години и заслужават. Всичко е в ръцете на ръководството", каза Майкъла пред "Спортал".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    8 3 Отговор
    Майкъла е съученик на Бокича. Майкъл ще махнеш ли знамето на герп от сградата си? Искаме ревизия на спортното министерство и дали тоя не е лапал държавни пари!
  • 2 Има европейски изисквания за арени

    2 6 Отговор
    Борисов като направи концерт на националния стадион на весна змиянац и от тогава България не и върви да се класира на европейско и световно първенство според изискванията на УЕФА всеки стадион трябва да има паркинг за пореден брой автомобили къде ще се прави паркинг в Борисовата градина за да отговаря на тези изисквания на УЕФА не се знае а и няма транспортна инфраструктура поне за транспортните средства на гостите и официалните лица даже няма и места за автобуси на фенове на гостуващите отбори от страната
  • 3 Подлога

    3 4 Отговор
    Ти защо не го построиш като е толкова просто бе дърдорко ?
  • 4 Хитар Петер

    3 5 Отговор
    Гриша Ганчев излиза 0-0 от проекта Етрополе-Ловеч-ДПС и излиза до тук сух! Е, взеха ме всичко, но поне не търка нарове 3-4 години. Явно нама 25 млн., а и да има не му се дават за футбол. Тактически ще остане под радара, докато се преразпредели що има за краденье…
  • 5 Фен

    2 1 Отговор
    Такъв умен футболист като тоя рядко се ражда! Гочето ,с модерния прякор Майкъла ,кръстил и тримата сина на себе си!
  • 6 Валтер Брани ЦСКА

    2 6 Отговор
    Новия собственик на ЦСКА се казва Валтер юпапазки - осъждан за поръчкови убийства и лежал 20 години в затвор. Той ще плати 25 млн.лв. за ЦСКА да построи стадион!

    Коментиран от #8

  • 7 Пловдив Майна

    5 1 Отговор
    Мартин Смоленски и Радослав Живков са следващите многомилионни трансфери на ЦСКА. Дано постигнат кариерите на най-успешните Български футболисти тръгнали от стадион Българска Армия към Европейския футбол като Димитър Бербатов, Любо Пенев, Христо Стоичков, Емил Косатдинов, Петрови...
    Само с техните трансфери ЦСКА ще си построи нов стадион!
  • 8 Бай Стою касапина

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Валтер Брани ЦСКА":

    Намерете с оня шашавия Левски 1914 и се целунете уста в уста. А може и на друго място.

    Коментиран от #10

  • 9 Тоя кап*ут

    1 1 Отговор
    Да се маха от квартал Изток
  • 10 Валтер Брани Цеца

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Стою касапина":

    Нима не е истина, че собственик на ЦСКА се казва Валтер Папазки! Или не е вярно, че е осъждан за поръчкови убийства и си лежал 20 години в затвор. Гриша Ганчев заминава, а Валтер Папазки ще плати 25 млн.лв. за ЦСКА да построи стадион!