Last news in Fakti

20 Юни, 2021 12:30 6 972 1

Успешен футболен треньор загина на място в жестока катастрофа

  • футбол-
  • катастрофа-
  • загинал-
  • слободан судец-
  • вартекс вараждин

Жертвата е 47-годишният Слободан Судец, който в хърватския футболен елит е носил екипите на Вартекс (Вараждин) и Славен Белупо (Копривница)

 Успешен футболен треньор загина на място в жестока катастрофа - 1


Успешен футболен треньор загина на място в жестока катастрофа. При пътно-транспортното произшествие колата му се е забила в оградата на една от къщите край шосето. Дори и въздушните възглавници на колата не са успели да спасят живота му.

Жертвата е 47-годишният Слободан Судец, който в хърватския футболен елит е носил екипите на Вартекс (Вараждин) и Славен Белупо (Копривница). Играл е и за словенския Целе. В последните години той работи като треньор на Подравине (Лудбрег) и Плитвица (Селник).

Фаталната катастрофа е станала вчера в 16:37 часа. Полицията е започнала разследване на обстоятелствата около инцидента, търсят се и свидетели. Основната версии, по която работят униформените, е свързана с вероятно подхлъзване на автомобила на изсъхващото шосе след внезапно паднал проливен дъжд.

По време на треньорската си кариера Судец има пет спечелени трофея – три шампионски титли в долните дивизии и два пъти триумфира с Аматьорската купа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    11 2 Отговор
    В България днес никой ли не се е размазал на пътя, че внасяме кръв и зрелища от чужбина?