Last news in Fakti

20 Юни, 2021 11:55 1 424 1

Хари Кейн умува за трансфер в ПСЖ

  • хари кейн-
  • футбол-
  • псж-
  • тотнъм

Според изданието, макар да предпочита да остане във Висшата лига, таранът все по-сериозно обмисля и опцията да се събере отново с бившия си мениджър Маурисио Почетино

Хари Кейн умува за трансфер в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на английския национален отбор и Тотнъм - Хари Кейн може да премине в отбора на Пари Сен Жермен. Това съобщава "90min".

Според изданието, макар да предпочита да остане във Висшата лига, таранът все по-сериозно обмисля и опцията да се събере отново с бившия си мениджър Маурисио Почетино.

Кейн не крие желанието си да смени клубната принадлежност през лятото. Той иска да отиде в клуб с по-големи амбиции, където да се бори за трофеи.

Припомняме, че в последно време английските медии гласят нападателя за трансфер в Манчестър Юнайтед. Твърди се, че от Сити също имат интерес към тарана.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    0 0 Отговор
    ... прехвален играч е.. не го харесвам...той е играч -егоист- двата ман го искат..