20 Юни, 2021 13:19 2 009 0

Свързват бивш треньор на Барселона за нов мениджър на Тотнъм

  • барселона-
  • ернесто валверде-
  • тотнъм

Президентът на „шпорите“ Даниел Леви не успя да се разбере нито с Антонио Конте, нито с Пауло Фонсека и нито с Дженарадо Гатузо

Свързват бивш треньор на Барселона за нов мениджър на Тотнъм - 1

Поредно голямо име е свързвано с поста на нов мениджър в английския Тотнъм. Според трансферния гуру Фабрицио Романо лондончани са се обърнали към бившия наставник на Барселона Ернесто Валверде.

Както е известно, президентът на „шпорите“ Даниел Леви не успя да се разбере нито с Антонио Конте, нито с Пауло Фонсека и нито с Дженарадо Гатузо, а Пари Сен Жермен не се съгласи да пусне Маурисо Почетино да се завърне в Лондон, макар че лондончани продължават да кръжат около бившия си наставник.

Сега силният човек в Тотнъм е влязъл в контакт с бившия треньор на Барселона. Според Романо разговорите са все още в съвсем начален етап. Сред другите фаворити на Леви за поста са Ралф Рангник, Ерик тен Хаг от Аякс и напусналия наскоро Уулвърхемптън Нуно Еспирито Санто.

Ернсесто Валверде бе начело на Барса в продължение на две години и половина. Между 2017-а и 2020-а „каталунците“ спечелиха под негово ръководство две шампионски титли в Ла Лига, една Купа на краля и една Суперкупа на Испания. След като напусна Барселона през януари 2020-а, Валверде не е започвал работа в друг клуб.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА