Last news in Fakti

20 Юни, 2021 14:27 2 466 0

Стойне Манолов: Не можем да чакаме ЦСКА безкрайно

  • стойне манолов-
  • цска-
  • футбол-
  • митко митков-
  • мартин смоленски-
  • царско село

Не крия, че проявяваме интерес към тези двама футболисти и преди няколко дни заявих, че съм провел разговор с ръководството на ЦСКА

Стойне Манолов: Не можем да чакаме ЦСКА безкрайно - 1

Босът на Царско село Стойне Манолов обяви, че ще изчака до утре да научи решението на ЦСКА за преотстъпването на Митко Митков и Мартин Смоленски.

"Не крия, че проявяваме интерес към тези двама футболисти и преди няколко дни заявих, че съм провел разговор с ръководството на ЦСКА. Искаме да привлечем Митков и Смоленски под наем за една година. При нас те ще получат повече шансове и игрови минути, отколкото на "Армията". Ако се възползват от тях, ще е добре, но ако не успеят, то значи, че и в ЦСКА няма да могат.

Ние не можем да чакаме безкрайно, защото също искаме да си направим сметките и да действаме по нашата селекция. Ще изчакам до понеделник да разбера какво е решението на "червените" и ако няма положителен отговор или ако няма никакъв отговор, ние ще започнем да търсим други състезатели за тези позиции.

Лично моето мнение е, че Царско село е най-добрата опция за Митков и Смоленски, защото ще бъдат постоянно пред очите на треньорския щаб на ЦСКА и дори могат да ги следят по време на тренировъчния процес. От други футболисти на ЦСКА не се интересуваме. Искаме само тези двамата", каза бизнесменът пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА