Last news in Fakti

20 Юни, 2021 17:17 2 750 5

Селекционерът на България: Дано някой ден изскочи един такъв футболист с характер като на Георги Марков

  • ясен петров-
  • футбол-
  • георги марков-
  • локомотив софия-
  • левски

Мога да кажа само добри думи за футболиста и човека Георги Марков

Селекционерът на България: Дано някой ден изскочи един такъв футболист с характер като на Георги Марков - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на българския национален отбор Ясен Петров почете легендата на Локомотив (София) и Левски Георги Марков в мемориалния турнир в негова чест.

"Аз като футболист, който съм играл в Гоце Делчев, го приех в моята стаичка, докато той играеше в Пирин (Гоце Делчев), а аз бях в Ботев. След това бяхме заедно в Локо (София), бях му и треньор там.

Мога да кажа само добри думи за футболиста и човека Георги Марков. Това е прекрасно събитие. Пожелах на тези деца тук, които показаха превъзходен футбол днес, някой ден от тях да изскочи един такъв футболист с характер, какъвто Георги Марков имаше.

Едно мъжко момче. Трудно ми е да говоря, затова ще спра дотук", каза Петров,


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЯСЕНЕ

    3 1 Отговор
    ТИ СИ НИ ЯСЕН.......
  • 2 1234

    6 0 Отговор
    Беше един от последните големи български футболисти. Сегашните са плюнки спрямо него.
  • 3 Баш Бащицата

    2 1 Отговор
    Еми, дано, ама надали! Универсолното ренде Вьорнер! Всъщност, на немски е Бьорнер, но тук В=Б и оттам Вьорнер. Вижте му гола срещу Англия за 1:1 в София 1999г. Или пък Туньо.... Голът слещу Уелс и Русия за 1:0 в София, с който ни класира на последното световно първенство където играхме.
  • 4 Гришата

    0 2 Отговор
    Пускаи Антов и Турицов да ги продадем и си мъчи
  • 5 бегай бре

    0 0 Отговор
    яскаааа,яска.....и да има ,няма как го видиш баце,не може само да се кърка и бута в устата салата и сланина....требе си и търчане по стадионите....основно в малките градове....ама ко да праиш...,каквато държавата такъв и е и спорта....