Last news in Fakti

21 Юни, 2021 11:50 2 496 2

В голям скандал с проститутки се замесиха футболисти на Копа Америка

  • чили-
  • копа америка-
  • футболисти-
  • проститутки-
  • футбол-
  • скандал

Оказа се, че шестима играчи на тима са поканили в хотела проститутки и по този начина са нарушили правилата за борба с COVID-19

В голям скандал с проститутки се замесиха футболисти на Копа Америка - 1
Снимка: БГНЕС

В голям скандал се замеси националният отбор на Чили при участието си на Копа Америка в Бразилия. Оказа се, че шестима играчи на тима са поканили в хотела проститутки и по този начина са нарушили правилата за борба с COVID-19.

Сега се очаква чилийците да бъдат санкционира от КОНМЕБОЛ (футболната конфедерация на Южна Америка). Както е известно, в Бразилия се наблюдава сериозен ръст на заразени с коронавирус и заради това в страната имаше протести срещу домакинството на Копа Америка.

Според информацията, Жеан Менесес, Артуро Видал, Гари Медел, Пабло Галдамеса, Пабло Арангис и Едуардо Варгас са поканили проститутки в „Гран Хотел Одара“ и са си устроили забавление с жриците на любовта.

Заради този инцидент и течащото разследване на случая беше отменена пресконференцията на Чили, която трябваше да се проведе днес преди мача от група „А“ срещу Уругвай.

В същото време Футболната федерация на Чили обяви, че ще глоби играчите от националния отбор и за друго нарушение на протокола за борба с коронавируса.

Оказва се, че футболистите са извикали в хотела си фризьор, който не е имал право да влиза в изолираната част на хотела, въпреки че е предоставил отрицателен резултат от PCR тест.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковидарите

    9 2 Отговор
    "Правилата" за ковид, които категорично и доказано никъде не действат. Ми вземете ги кастрирайте ве, че да не викат жени да се не разболеете !? Ковидиоти!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.