Last news in Fakti

21 Юни, 2021 11:16 1 553 8

ЦСКА чака новите уникални екипи до края на месеца

  • цска-
  • екипи-
  • футбол

От клуба вече анонсираха навръх Деня на храбростта - 6 май, че гордият и непобедим лъв с два кръстосани меча и лавров венец ще грее от левия ръкав на фланелката, а под яката ще бъде изписано посланието "С Нами Бог"

ЦСКА чака новите уникални екипи до края на месеца - 1
Снимка: БГНЕС

Новите екипи на ЦСКА за сезон 2021/22 трябва да пристигнат в клуба до края на месеца, след което предстои да бъдат брандирани с номерата, логата на официалните спонсори, както и символа на Българската армия. От клуба вече анонсираха навръх Деня на храбростта - 6 май, че гордият и непобедим лъв с два кръстосани меча и лавров венец ще грее от левия ръкав на фланелката, а под яката ще бъде изписано посланието "С Нами Бог", традиционно изобразявано върху старите бойни знамена в различните национално-освободителни войни.

Екипите ще имат тъмночервени камуфлажни елементи, наподобяващи военна униформа. Очаква се техният дебют да бъде в контролата при представянето на отбора след завръщането от лагера в Австрия. Първият официален мач, в който ЦСКА ще играе с тях, пък ще е срещу Лудогорец за Суперкупата на 17 юли. Утре ще стане ясен началният час на срещата, но най-вероятно двубоят ще започне в 20:30 часа.

До края на тази седмица ЦСКА ще даде ход на кампанията по продажбата на абонаментни карти за новия сезон, а в момента е в процес на търсене на съперник за контролата на "Армията", в която официално да бъдат представени екипите и съставът за новия сезон. Тя ще се изиграе след завръщането на "червените" от лагера в Австрия (25 юни - 8 юли) и ще бъде генерална репетиция за тима преди двубоя за Суперкупата на България срещу Лудогорец на 17 юли, събота. По всяка вероятност последният летен спаринг ще бъде насрочен за уикенда 10-11 юли, седмица преди мача с разградчани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    3 10 Отговор
    Важното е да не пише Литекс на тях, дори и само като спонсорско лого
  • 2 един от многото

    3 4 Отговор
    Лошото е само , че не екипа прави играта. Колкото и уникални да са екипите , играта се играе от играчите!
  • 3 Чорбар

    3 12 Отговор
    ОРАНЖАВИ 100% ,марш Ловеч.
  • 4 Горд българин

    7 0 Отговор
    САМО ЦСКА!

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    1 8 Отговор

    До коментар #4 от "Горд българин":

    ФАЛИРА.
  • 6 Малий

    2 7 Отговор
    Там всичко е уникално. Настани се отбора от Ловеч играещ с ЛИЦЕНЗА от Етрополе .
  • 7 ФЕЙК

    1 7 Отговор
    1. Ще бъдат невидими за противниците.
    2. Ще бъдат залепващи за топките при спиране и хващане от вратарите.
    3. Ще имат стимуланти за краката.
    4. Ще имат самонасочващи лазерни системи към чуждата врата.
    НЕДОСТАТЪК: Не могат да подобрят дейността на главния мозък! И т.н. "армейци" ако мислят от едир да го докарат....

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    3 6 Отговор

    До коментар #7 от "ФЕЙК":

    Няма да хващат петна при издухване на супата и оливане!