Last news in Fakti

21 Юни, 2021 11:33 1 077 2

Клуб от Саудитска Арабия опитва да отмъкне Илиан Илиев от Черно море

  • илиан илиев-
  • черно море-
  • футбол-
  • саудитска арабия

Представители на "шейховете" са провели предварителен разговор със специалиста, за да проучат възможността и при какви условия той би напуснал стадион "Тича"

Клуб от Саудитска Арабия опитва да отмъкне Илиан Илиев от Черно море - 1
Снимка: ПФК Черно море

Клуб от Саудитска Арабия опитва да отмъкне старши треньора на Черно море Илиан Илиев, пише "Тема Спорт".

Представители на "шейховете" са провели предварителен разговор със специалиста, за да проучат възможността и при какви условия той би напуснал стадион "Тича". Очаква се в близките дни азиатците да изпратят конкретна оферта към наставника на "моряците".

Илиев има договорка с клубното ръководство, че може да напусне варненския тим, при положение, че получи предложение, което го задоволява от професионална и финансова гледна точка. Преди време се заговори за интерес и на клуб от Казахстан към бившия халф на Бенфика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alex

    0 0 Отговор
    Едно време баща му всичко орева,че Стоичков го изгони от национала.Сега това момче дано много не прилича на баща си.А да направиш скок от нищото,си е доста рисковано.Отличителна черта на българина-крещи ХОП,а още не е скочил.Само да внимава- там имат обичая малко да подрезват...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.