Last news in Fakti

21 Юни, 2021 12:40 1 699 2

Наш национал попадна в полезрението на турски гранд, стартират преговорите

  • атанас илиев-
  • фенербахче-
  • футбол

Според изготвения доклад Илиев показвал завидна ефективност

Наш национал попадна в полезрението на турски гранд, стартират преговорите - 1
Снимка:

Българският национал Атанас Илиев е попаднал в трансферните планове на гранда Фенербахче, пишат турските медии. Според информацията, 26-годишният нападател на Ботев (Пловдив) е бил наблюдаван от скаути на „фенерите“ в трите контроли на „лъвовете“ през последните седмици – със Словакия, Русия и Франция.

Според изготвения доклад Илиев показвал завидна ефективност. Освен това с екипа на Ботев той вкара 16 попадения в 28 мача от efbet Лигата. От днес „жълто-черните“ са на лагер именно в Турция. Според местните издания е възможно там двата клуба да проведат първоначални разговори за евентуален трансфер на футболиста във Фенербахче.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 киро

    5 0 Отговор
    Само в Черно Море не рзбраха че е добър футболист.Ако беше някой дребосък щеше да е много добър за моряците, ама тоя е снажен,значи не става
  • 2 Да отива

    2 2 Отговор
    Ще си откара на сгодни моми там!