Last news in Fakti

21 Юни, 2021 15:44 968 0

БФС информира клубовете, че утре е жребият за новия сезон в Първа и Втора лига

  • бфс-
  • информация-
  • клубове-
  • жребий-
  • efbet лига-
  • първа лига-
  • сезон

Церемонията ще стартира в 11:00 ч. с жребия за ППЛ, след което ще бъде изтеглен и този за ВПЛ

БФС информира клубовете, че утре е жребият за новия сезон в Първа и Втора лига - 1
Снимка: БГНЕС

Българският футболен съюз информира професионалните клубове и представителите на медиите, че жребият за новия сезон в Първа професионална лига и Втора професионална лига ще бъде изтеглен утре, 22 юни, в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“.

Церемонията ще стартира в 11:00 ч. с жребия за ППЛ, след което ще бъде изтеглен и този за ВПЛ. След края на официалната част клубовете ще получат информация относно нововъведенията в Електронното първенство и наложената от ФИФА трансферна система TMS.

С оглед спазването на противоепидемичните мерки и осигуряването на максимална сигурност на присъстващите, по време на жребия за ППЛ в залата ще бъде допускан само по един представител на клуб; аналогична ще бъде процедурата и при тегленето на жребия за ВПЛ.

По същите причини, по време на цялата церемония в залата ще бъдат допуснати само видеооператори и фоторепортери. Останалите представители на медиите ще имат възможност да зададат своите въпроси към участниците в жребия след неговия край на откритите пространства в Национална футболна база „Бояна“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА