Last news in Fakti

22 Юни, 2021 10:27 1 227 0

Аржентина се класира за елиминациите на Копа Америка след победа над Парагвай

  • аржентина-
  • копа америка-
  • парагвай-
  • гомес-
  • класиране

Единственото попадение в мача бе отбелязано от Папу Гомес

Аржентина се класира за елиминациите на Копа Америка след победа над Парагвай - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентина записа минимална победа с 1:0 над Парагвай в двубой от група "А" на турнира Копа Америка, който се провежда в Бразилия. "Гаучосите" излязоха начело в класирането със 7 точки и се класираха за елиминациите.

Двубоят се изигра на стадион “Мане Гаринча” в столицата Бразилия, като изходът му беше решен още в началото на първото полувреме, когато след асистенция на Анхел ди Мария Алехандро Гомес отбеляза единственото попадение в мача. В следващия кръг Аржентина играе с аутсайдера Боливия, докато съперник на Парагвай е Чили.

Мачът беше специален за звездата на Аржентина Лионел Меси, който записа 147-о участие с националната фланелка. Така той изравни постижението на Хавиер Масчерано и двамата водят вечната ранглиста по изиграни мачове за отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА