22 Юни, 2021 11:15 1 586 5

UEFA EURO 2020 Селекционерът на Дания: Каква вечер, какъв мач!

  • хюлманд-
  • дания-
  • класиране-
  • осминафинали-
  • русия-
  • евро 2020

"Просто е потресаващо как футболистите се бореха и си помагаха един на друг", заяви Каспер Хюлманд

UEFA EURO 2020 Селекционерът на Дания: Каква вечер, какъв мач! - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Дания Каспер Хюлманд беше във възторг след победата на неговия отбор над Русия с 4:1 в Копенхаген в мач от група "В" на Евро 2020.

“Каква вечер, какъв мач! Надявахме се, че ще е вълшебна и точно така и стана. Благодаря на всички за подкрепата, която ни оказваха. Не очаквах, че ще бъде толкова силна. Това означава много за нас, повлия ни силно. Приятелството, отборния дух. Просто е потресаващо как футболистите се бореха и си помагаха един на друг. Изиграхме и трите мача на много високо ниво и заслужавахме да продължим. Не мога все още да си представя как играчите преодоляха това, което се случи в първия мач", каза наставникът на "червения динамит".

"Голямо благодаря на цялата страна за подкрепата. Надявам се да продължим да даряваме Дания с такива страхотни емоции. При отмененият гол на Белгия започнахме малко да нервничим, но след това овладяхме ситуацията. Бяхме готови да се борим до последно”, коментира още Хюлманд.

На осминафиналите Дания ще играе срещу Уелс на 26 юни, събота, от 19 часа на стадион "Йохан Кройф Арина" в Амстердам.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо

    2 3 Отговор
    Другата година ще си върнат на хокей, тоя спорт не го разбират много
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чичко Паричко

    0 3 Отговор
    Да попитам УЕФА, защо всеки мач на датчаните бе в Копенхаген???? До кога толериране? Същия тоя рева на умряло че се доигра първия мач
  • 4 PSG FR

    1 0 Отговор
    До 3. Ако не си разбрал, Копенхаген е един от градовете домакини на това първенство. Ако си прочел, мачът с Уелс ще бъде в Амстердам. И Германия играе първите си 3 мача в Мюнхен на Алианц Арена.
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Руснаците бяха безобразно слаби,а датчаните играха ,като Богове на футбола!за мен,датчаните ще стигнат до финала с тази игра!не знам засичат ли се с Дойчланд,ако не се засичат това е финала!