22 Юни, 2021 19:25 9 033 11

Тайсън Фюри пак "захапа здраво" Джошуа

  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • дионтей уайлдър

Арбитражът в САЩ постанови, че Фюри трябва да се изправи в нов сблъсък с Дионтей Уайлдър, а след това ще има правото да спори с Антъни Джошуа за абсолютната световна титла

Тайсън Фюри пак "захапа здраво" Джошуа - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Световният шампион Антъни Джошуа обвини Тайсън Фюри за провалената битка между двамата, но вярва, че двубоят ще се състои по-късно тази година.

Арбитражът в САЩ постанови, че Фюри трябва да се изправи в нов сблъсък с Дионтей Уайлдър, а след това ще има правото да спори с Антъни Джошуа за абсолютната световна титла.

Битката между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър е насрочена за 24 юли в Лас Вегас. Това ще бъде трети сблъсък между двамата за световната титла на WBC. В същото време Антъни Джошуа ще защитава трофеите си на IBF, WBA и WBO срещу задължителния претендент Александър Усик в края на септември на стадион „Тотнъм Хотспър“ в Лондон.

„За съжаление неговият отбор разочарова целия боксов свят. Но все още ще бъда тук и съм готов да организирам шоуто. Това може да се случи в края на годината. Нека първо да мина през Усик. Но с него или без, ще се бия с Фюри. Усик не определя битката с Фюри. Този мач трябва да се случи. Това е голям сблъсък, по-голям от бокса и коланите. Той ще се състои, след като защитя поясите си срещу Усик“, заяви Джошуа пред „Скай Спортс“.

През миналата седмица Тайсън Фюри говори за провалената битка със световния шампион: „Трябва да се справя с Уайлдър и тогава тези момчета ще имат своите пет минути слава. Ще им дам най-голямото разбиване, което са имали в живота си. Ще се справя с тези момчета по-късно. Най-важното за мен сега е Уайлдър – най-опасният в тежка категория. Той би нокаутирал Джошуа още в първия рунд. Както казах на Еди Хърн, разликата между мен и тях е, че те са бизнесмени, а аз съм спартанец“, заяви от своя страна Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диксън

    6 14 Отговор
    Торба с л-на.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Яшко

    13 4 Отговор
    А ти какъв си , атлет ? Тази торба с ла.на ако те хване, ще върти като пица . Врабец побойник .
  • 4 пешо

    8 4 Отговор
    усик може и да развали калимерата... мисля, че е доста добър.
  • 5 kkk

    8 4 Отговор
    Опушеният явно е на кофти дрога тоя път щом си вярва, че мачът с Усик ще е просто разходка в 5 рунда... Саждата с 95% сигурност ще победи Усик, но залагам на тежък мач и победа по точки което ще е ОГРОМЕН ПОЗОР за Печката. А може и да го пребият като бясно псе на ринга- Усик е доста способен и яко надъхан за мача
  • 6 васик атанасова

    5 1 Отговор
    фьори е прав и много земен
    уалдер още първия рунд и ще приспи джошуа
    уалдер и по труден от джошуа за фьори
    за това фьори избягваше третия мач между тях
  • 7 МВР

    2 2 Отговор
    Ко каза, ко ?
  • 8 Офффф

    2 3 Отговор
    Като чуя че побойника на тираджий и охрани на дискотеки е опасен боксьор лошо ми става, джошуа и фюри са най добрите в тежката уайлдър е Балон няма как да бие нито фюри нито джошуа
  • 9 Петър Петров

    1 6 Отговор
    Джошуа лошо ще бие и Уайлдър и Фюри
    Много тежки ъперекъти ги чакат Горките , жал ми става за тях
  • 10 Лидер-Капитан

    3 4 Отговор
    Никъв шанс нема Уайлдър при който и да е от двамата британци и ударът му не е силен , а точен и рязък , но ,,силен" е СИЛНО КАЗАНО Баскета не е бокс , да не се бъркат Него тия крачета не могат да го държат Не могат просто Съжалявам ,че не се бие с Руиз ..Щеше да лети като балон Как ще тежи деветдесет кг и нещо , по лек и от Усик ? Къде е тръгнал със солети вместо крака
  • 11 Кирил пора

    1 2 Отговор
    Мач няма да видим между двамата