23 Юни, 2021 12:18 3 479 32

Венци Стефанов с нова порция заяждане с Димитър Бербатов

  • венци стефанов-
  • венцеслав стефанов-
  • димитър бербатов

"Явно това момче не може да разбере, че светът не се върти около него", каза президентът на Славия

Венци Стефанов с нова порция заяждане с Димитър Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който е и член на изпълнителния комитет на БФС, коментира пред Sportal.bg вчерашната изява на Димитър Бербатов на стадион "Българска армия". Легендарният голмайстор беше поканил столичните клубове на дискусия относно проблемите в българския футбол, като заяви разпалено, че е ядосан и може да стане радикален. Както е известно, бившата звезда на ЦСКА, Тотнъм и Манчестър Юнайтед е кандидат за шеф на родната футболна централа.

"Бербатов щял да се ядоса... Олеле, майко! Да не вземе да се откаже от България пак? Явно това момче не може да разбере, че светът не се върти около него. Той трябва да се съобразява и да уважава хората. Не може да говориш така пред хората. Какъв ще станеш? Ще станеш такъв какъвто си. Това ли е спасителят? Той повтаря едни и същи банални неща - да се отдели Професионалната лига, той ще открие Америка. Хората не са прости, не можеш да ги заблуждаваш. Бил управлявал фондация!

Да каже колко лични пари е дал за тази фондация! Лични! С платени данъци. Ние 27 години даваме лични пари, от нашите фирми, за да издържаме клуб с 600 деца и футболен отбор, поддържаме стадион. Същото го правят и останалите колеги. Правим го за бъдещето на децата. Ако някой каже, че е спечелил от футбола като е издържал футболен клуб, той е лъжец. Хората не вярват на Бербатов, крайно време е да го разбере. Пак повтарям - да каже колко лични пари е дал на тази фондация за тези 12 години! Да покаже с документи! Защото при нас всичко е с документи, правят се ревизии. Да видим какво е дал той.

Застанал нашият пред хората, разхожда се насам-натам като волна птица, дай да те видим като си толкова лош. Да, беше добър футболист, но не можеш да застанеш пред хората и да се перчиш, че можеш да се ядосаш и да станеш много лош. Ами хайде стани лош! Всички ние даваме пари за футбола, лишаваме нашите семейства, само и само да го има този спорт.

Това за парите от ФИФА и УЕФА, което казва, може да го каже само неосведомен човек, който... Хайде да не казвам коя дума ми идва на акъла... Аз съм си казал мнението за Димитър Бербатов вече. Един предател, който се отказа от националния отбор, беше сърдит и си тръгна. Как да повярват хората на такъв човек?! Утре ще се разсърди и ще си тръгне от футболния съюз. Моите уважения към Мартин Петров и Стилиян Петров, но с какво са доказали, че могат да се грижат те за стотици деца и футболисти. Това не е като да седиш в кафенето и да пиеш кафе и кола, да платиш три лева.

Много уважавах Петър Величков, но като виждам с какъв човек се е обвързал, ми пада в очите. Не може да не вижда, че този човек няма капацитет. Бербатов ако имаше голям капацитет, щеше да е на ръководна длъжност в Манчестър Юнайтед, или поне в Тотнъм. Щял да се ядоса - ами ядосай се бе, дай да те видим ядосан. Само едни и същи фрази, общи приказки. Говори: "плашат ви, късат ви документите". Дай един такъв случай да го видим, защо само говориш? Това са простотии.

Ако картончетата с картотеките оправят българския футбол, ще му сваля шапка. Просто трябва коренно да се променят нещата в държавата, в училищата. Хората, които се занимават в момента в нашия футбол, са герои. Борим се с вятърните мелници като Дон Кихот. Помощ няма отникъде. Бербатов е заблуден човек, меко казано. Хората го виждат колко струва. Пешо Величков е сериозен бизнесмен, но е избрал куц кон", заяви Венцеслав Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ...

    26 51 Отговор
    Прав е, бат' Венци.
    От тоя и чеп за зеле, не става.
  • 4 ЦСКА

    28 52 Отговор
    Димитър Бербатов не играше и предаде националния отбор и майка България.Никой не вярва на такъв човек.

    Коментиран от #6, #7

  • 5 ГОРСКИ

    53 4 Отговор
    До кога ще има собственици на клубове във БФС!!!!!

    Коментиран от #27

  • 6 MMM

    21 48 Отговор

    До коментар #4 от "ЦСКА":

    Бербатов не се пъни – просто не ставаш за тая работа.
  • 7 Гост

    11 10 Отговор

    До коментар #4 от "ЦСКА":

    Хей, много "мозък" в тая държава, много нещо! Той и един друг, мнооого по-голям от Бербатов отказва да играе за държавата си поради същите причини, но него там го боготварят в собствената му държава и стадион има на негово име! Едва ли се сещаш кой е!? Когато страната му играе финал на СП, който губи, същия признава, че по това се е разхождал с жена си в.... центъра на Ню Йорк! Същият вече не е между живите, но е боготворен в родината си!
  • 8 КИРО

    15 37 Отговор
    Бербатов никога не е бил на висотата на Христо, Емо, Балъков, Сираков и другите герои на футболна България.Алчен за пари и това си е.Да ходи в Юнайтед нали много го искаха.ХАХАХАХ

    Коментиран от #10

  • 9 Бентлито

    12 27 Отговор
    Вчера го гледах в Пазарджик, разжождаше се като мисирка напред назад в един хотел.
  • 10 Хаха

    34 5 Отговор

    До коментар #8 от "КИРО":

    Сираков и "висота".... Не сещам да е бил титуляр, камо ли шампион и голмайстор в Испания! Това, което основно правеше в националния отбор е да целува Стоичков при гол!

    Коментиран от #20

  • 11 Гост

    38 5 Отговор
    И ТОЯ ,,БЕНЗИНДЖИЯ,, ОТ СИК,СЪС СЪЩИТЕ ЛАКАРДИИ САМО КАТО МПРИМАТА ОТ БАНКЯ..............КАКВ ПАРИ СТЕ ,,ДАЛИ,, ВИЕ БЕ.....ТИА ДЕТО 20г САМО ,,ТОЧИТЕ И КРАДЕТЕ,, ОТ ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА...Еи,НАГЛЕЦИ ДОЛНИ,ПРОСТИ САМО....КОЙ ЛИ ВИ СЕ ВРЪЗВА ОЩЕ...
  • 12 аожож

    35 5 Отговор
    Тоя тотално се е смахнал, голямо шубе ги тресе БФС, върнаха перуката на пожар, като разбраха, че Бербатов идва. Много ги е страх, че може да им развали черното тото.
  • 13 Не знам

    26 3 Отговор
    Има нужда от смяна защото футбола в БГ е под всякаква критика.
  • 14 МДА

    30 3 Отговор
    Шкембе просто маджо шефа ти краде заедно с боко държавни поръчки и така издържате Слабия бе боклук
  • 15 bgbg

    32 3 Отговор
    Нещо не намирам логика ..... като сте да давали толкова пари за футбол и за деца .. къде са ни резултатите ... що ни няма вече ни на световно ниво нито на европейско ... що се смениха една торба треньори в националния, а гледаме едни и същи футболисти и шуробаджанащини , що не се намери кадърен вратар ами се пробутва г-н Михайлов , защо всичките ни грандове са пред фалити с милиони задължения и като толкова много знае къде е ФК Славия....и защо хората не ходят вече на мачове .... срам ви е дори да кажете че не ставате ама кокала е сладък така е ...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Стефчов

    26 3 Отговор
    Коя България - на сикаджиите ли? Какви лични пари е дал тоя от снимката? Това са крадени пари! И тоя сикаджия, като другият сикаджия - " Всички ние даваме пари за футбола, лишаваме нашите семейства, само и само да го има този спорт"
  • 18 гст

    20 2 Отговор
    Скрий се бе корумпиран, погледни се в огледалото от десетилетия ти е минало времето срама нямаш ли ? Остави младите да вървят напред.... и само ще кажа че, от Бербо по кадърен за поста няма !
  • 19 да да

    20 1 Отговор
    абе не знам за Бербатов дали е разбрал че света не се върти около него ама определено ВИЕ в БФС НЕ СТЕ разбрали, че света не се върти около вас и че вече 17 години ви гледаме сеира ... трябва да имаш малко срам да правиш изказвания при положение че нямаш грам заслуги и си станал за резил ...
  • 20 Левски 1914

    2 16 Отговор

    До коментар #10 от "Хаха":

    Ако не беше Сираков Стоичков щеше да играе в националния отбор обаче друг път.

    Коментиран от #23

  • 21 ОПА

    9 0 Отговор
    Че има и едноклетъчни де го защитават тоя търбух и бфс, резил заминавайте си некадърни крадци.
  • 22 бягай бе

    6 0 Отговор
    дебелак!...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 българин

    6 0 Отговор
    една стара мутра!!!
  • 25 Москва

    5 0 Отговор
    Интересно, Венци Търбуха колко лични пари е дал?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 АМИ НАЛИ ТЕ ДАВАТ ПАРИТЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГОРСКИ":

    ИЛИ ЕДНИ ДА ДАВАТ ПАРИТЕ, ДРУГИ ДА РАЗПОРЕЖДАТ....НЕМА КАК ДА СТАНЕ
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Да бе!

    3 0 Отговор
    Стефанов, махай се от футбола, безполезен мошеник!
  • 30 гражданин

    2 0 Отговор
    В тая държава всичко и мафия и е прогнило до основите!!!! Всичко трябва да се събори и изгради отново!!!! Успех, на Бербатов- цял Свят го признава за Топ футболист, само тук позволяваме разни мутри и мошеници да ни управляват!!!
  • 31 много смешно

    2 0 Отговор
    Подобни мекотели като В.Стефанов трябва да бъдат пенсионирани вече!!!!
  • 32 БАЧУ

    0 0 Отговор
    Чичко Аковоз,Магарешки търси бензанаджии.Малко трудно ще се провираш между колонките,но ти си оправен сикажия.