23 Юни, 2021 16:56 2 053 4

От Левски излязоха със съобщение относно Общото събрание

  • левски-
  • общо събрание-
  • дата-
  • извъредно-
  • редовно-
  • съобщение

"Събранието няма да бъде извънредно, то е необходимо по ред причини и ще бъде свикано с решение на Управителния съвет и одобрен от него дневен ред", заявиха от "Герена"

От Левски излязоха със съобщение относно Общото събрание - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски публикува съобщение на официалния си сайт, в което отговаря на желанието на тръст "Синя България" за свикване на Общо събрание.

От "Герена" обаче уточняват, че сбирката няма да е извънредна и че в началото на юли ще бъде обявена датата на провеждането ѝ.

"Левскари,

Бихме искали да Ви информираме, че дискусията сред членовете на Надзорния и Управителния съвет на „ПФК Левски“ за точната дата, на която да се свика Общо събрание на акционерите на дружеството, се провежда вече повече от седмица. Събранието няма да бъде извънредно, то е необходимо по ред причини и ще бъде свикано с решение на Управителния съвет и одобрен от него дневен ред. Поради различни ангажименти на членове на УС заседанието, на което ще се определи дата за Общо събрание, ще се проведе в началото на месец юли и Вие ще бъдете незабавно уведомени за взетите решения. От ръководството.“


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PSG FR

    11 0 Отговор
    За какво го пишат всичко това? Какъв ще бъде дневният ред? Какво ще се решава и как, от кого? Пишете си нещо в пространството, като дори и датата не знаете. Насю ще остава ли? Диксън ще плаща ли? Спонсори ще има ли? Трансфери? Коронавирус? Глобално затопляне?
  • 2 Активист на БКП

    4 3 Отговор
    В ,,А,, Окръжна гувяд@т@ !!!!
  • 3 Тошко

    7 2 Отговор
    В началото на Юли ще бъде обявен фалита на ПФК "Левски"! За съжаление Диксън е измамник.
  • 4 Диксън

    4 2 Отговор
    Ще построя МОЛ Герена направо върху терена!
    Всеки ще си пазарува,без нищо да му с
    трува! Наско да не хитрува !!!