Last news in Fakti

24 Юни, 2021 01:00 2 212 1

Играч на Реал Мадрид: Нямам никаква представа къде ще продължи кариерата ми

  • диас-
  • наем-
  • милан-
  • кариера-
  • отбор-
  • реал мадрид

Браим Диас е собственост на мадридчани, но игра под наем в Милан

Играч на Реал Мадрид: Нямам никаква представа къде ще продължи кариерата ми - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Реал Мадрид, Браим Диас коментира важни теми около бъдещето си и националния отбор на Испания. Браим се появи пред журналисти на церемония, проведена в знак на уважение към спортисти от Малага, които ще се явят на Параолимпийските игри през лятото и заяви, че е доволен от развитието си и скоро очаква да бъде повикан за мъжкия национален отбор на „Ла Фурия“.

Полузащитникът на Реал Мадрид, който бе отдаден под наем в Милан през миналата кампания, е убеден, че Испания ще се класира за следващата фаза на Евро 2020, защото е „много добър отбор, на който му липсва малко късмет“.

Браим Диас вероятно ще бъде част от отбора на Испания на Олимпийските игри в Токио, макар селекционерът Луис де ла Фуенте все още да не е обявил финалния списък с играчи. „За мен е една мечта да бъда на Олимпиадата, очаквам да ме повикат, ако не – ще бъда изненадан“, каза той.

Той коментира и бъдещето си, като заяви, че не е наясно какво ще бъде то: „Доволен съм с всичко преживяно до момента. Реал Мадрид и Милан са много големи отбори, но истината е, че за момента нямам идея къде ще продължа. Очаквам скоро да разбера. Бях щастлив в Мадрид и съм много щастлив в Милано, където постигнахме голямата си цел. Ще видим какво ще се случи“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендиманска

    1 0 Отговор
    Тцтц горкият И.Диас като в комедиен😂🙊 сериал