Last news in Fakti

25 Юни, 2021 01:00 1 728 0

UEFA EURO 2020: Клоп набеляза звезда на Шотландия

  • макгин-
  • шотландия-
  • интерес-
  • ливърпул-
  • астън вила-
  • клоп

Мениджърът на Ливърпул иска да привлече Джон Макгин

UEFA EURO 2020: Клоп набеляза звезда на Шотландия - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е впечатлен от халфа на Шотландия и Астън Вила Джон Макгин. Според "Ди Атлетик" германският специалист иска 26-годишния полузащитник за заместник на Жоржиньо Вайналдум. Клоп дори е разпитвал левия бек на мърсисайдци Андрю Робъртсън за неговия съотборник в шотландския национален отбор. Според изданието мениджърът съвсем сериозно е попитал дали някога Макгин спира да тича по време на мача, тъй като е очарован от енергията и себераздаването на халфа.

Според "Ди Атлетик" Астън Вила ще иска за Макгин около 50 милиона паунда. Това означава, че мърсисайдци трябва да продадат някои от играчите, които не са толкова важни за плана на Клоп, за да могат да наберат част от средствата за трансфера.

Флориан Нойхаус и Лоренцо Пелегрини са другите халфове, които в последно време са свързвани с Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА