Last news in Fakti

25 Юни, 2021 11:27 3 042 1

Ливърпул подготвя изненадващ трансфер

  • ливърпул-
  • донйел мален-
  • псв айндховен

Става въпрос за нидерландски футболист, който играе на Евро 2020

Ливърпул подготвя изненадващ трансфер - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Ливърпул е започнал преговори за привличането на нападателя на ПСВ Айндховен Донйел Мален, твърди “Sky Deutschland”. От “Анфийлд” вече са се свързали с нидерландския клуб през тази седмица и са заявили интереса си към този футболист.

22-годишният талант направи впечатляващ сезон с екипа на “Филипсите”. Той отбеляза 27 гола във всички турнири. Според някои специалисти стилът му на игра много наподобява този на Мохамед Салах. Може би Юрген Клоп го гласи именно за заместник на египтянина, чието бъдеще на “Анфийлд” остава несигурно.

Мален в момента е с националния отбор на Нидерландия като част от състава за Евро 2020. Той записа минути във всички мачове на “Лалетата” в груповата фаза, но Франк де Бур го използва повече като резерва, като само срещу Северна Македония го пусна от първата минута и той се отблагодари с асистенция за първия гол на Мемфис Депай.

Мален познава обстановката в Англия, тъй като две години е тренирал в академията на Арсенал, преди да бъде привлечен от ПСВ Айндховен през 2017 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Редови Гражданин

    0 0 Отговор
    Чалмата иска на топло в Испания. Тъй че циКлоп-а да действа.